Black Friday 2021: Allview va intra în campanie mâine, cu reduceri de până la 60%

Compania Visual Fan SA, deținătoarea brandului Allview, va demara campania de Black Friday mâine, 22 octombrie. Ofertele vor fi incluse treptat, în mai multe episoade, până la data de 15 noiembrie. Reducerile de preț aferente produselor ce fac parte din campanie vor ajunge până la 60%. Au peste 5.000 de produse la reducere.
Ion Dobreanu - joi, 21 oct. 2021, 12:47
Black Friday 2021: Allview va intra în campanie mâine, cu reduceri de până la 60%

Black Friday 2021: Compania Visual Fan SA, listată la Bursa de Valori București sub simbolul ALW și deținătoarea brandului Allview, va organiza campania Black Days, varianta proprie a cele mai cunoscute campanii de shopping a unui an – Black Friday, în periada 22 octombrie – 15 noiembrie 2021 , potrivit unui anunț al companiei.

Reducerile vor fi de până la 60%, iar ofertele vor fi adăugate în mai multe episoade, pe categorii de produse. În plus, compania va oferi și promoțiile ce includ cadouri garantate.

Primul episod al campaniei dedicate ediției de Black Friday din acest an, vizează categoria de Televizoare. Astfel, pentru orice TV achiziționat, Allview va oferi garantat un cadou.

Spre exemplu, în oferta vor intra modelele Allview QLED TV și noua serie de Smart TV-uri ePlay7100, ambele categorii fiind disponibile în trei variante de diagonală: 43, 50 și 65 inch. În această primă fază, clienții ce vor alege unul dintre aceste modele vor beneficia fie de un cadou, fie de cadou însoțit de discount.

Prima etapă a ediției din acest an include și alte modele de televizoare Smart (modelele HD, Full HD, 4K) prevăzute cu sistem de operare Android TVTM și Google Assistant integrat, dar și modele de televizoare clasice.

Următoarele episoade ale campaniei dedicate ediției de Black Friday din acest an, vor include și celelalte categorii de produse din portofoliul companiei: smartphone-uri, laptopuri, tablete și smart device-uri, pentru care Allview a pregătit reduceri de până la 60%.

Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil, începând cu data de 22 octombrie, exclusiv online pe site-ul dedicat, www.allviewbf.ro.

Pentru ediția din acest an, Allview a pregătit peste 5000 de produse în propria campanie. Din punct de vedere valoric, atât pentru campania individuală, cât și pentru cele desfășurate cu partenerii, compania brașoveană a pregătit produse în valoare de aproximativ 10 milioane de euro și reduceri totale de aproximativ 3 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost suprasubscris cu peste 330%
18 instituții financiare au anunțat că vor să participe la schema de ajutor de stat IMM Plus. Fondul de garantare a fost ...
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) a anunțat astăzi că 18 instituții de credit și-au exprimat intenția de a participa în......
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
ROMATSA și-a dat acordul pentru delimitarea spațiului aerian a viitorului Aeroport Galați – Brăila
Preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi, Costel Fotea, a anunţat vineri, în conferinţă de presă, că a reuşit, ...
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme electrice
Renault tatonează o posibilă colaborare cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi, în domeniul fabricării de autoturisme ...
Renault a avut discuţii săptămâna aceasta cu firmele chineze Li Auto şi Xiaomi privind colaborarea în domeniile automobilelor ...
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom raportează pentru 2023 venituri de 728,9 milioane de lei, în creștere cu 13%. Profitul net însă a scăzut cu 48%
Autonom Services S.A., cea mai extinsă rețea de mobilitate din România, raportează că a înregistrat anul trecut venituri ...