Bolt se lansează în Braşov

Bolt, principala platformă europeană de transport la cerere, lansează serviciul de ride-hailing în Braşov, continuând astfel extinderea serviciilor sale în principalele centre urbane ale ţării, a anunţat marţi compania.
Economica.net - mar, 24 nov. 2020, 12:40
Bolt se lansează în Braşov

Având în vedere faptul că cerinţele oamenilor s-au schimbat în timpul pandemiei, compania a încercat să răspundă acestor nevoi şi să se extindă în cât mai multe oraşe care dispun de o flotă de şoferi parteneri şi care au potenţial semnificativ de utilizare, cunoscând deja conceptul de ride-hailing şi folosind acest tip de servicii, precizează Bolt, într-un comunicat remis marţi AGERPRES.

„Braşovul este cel de-al treilea oraş pe care îl lansăm în mai puţin de o lună, dublând practic numărul de oraşe din România în care Bolt este prezent cu serviciul de ride-hailing. (…) De asemenea, cei care ne vor fi şoferi parteneri vor putea beneficia de o nouă sursă de venit”, a declarat Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România.

Pentru a accesa serviciile Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicaţia de ride-hailing Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

„Nu este o alegere întâmplătoare, ne-am dorit să ajungem în centrul celei mai importante regiuni turistice din ţară la timp pentru sărbătorile de iarnă. În plus, cu prezenţa din Braşov, vom putea facilita transportul dinspre şi către Poiana Braşov, Predeal, Bran, Râşnov şi alte destinaţii turistice din împrejurimi, într-o perioadă în care numărul de turişti creşte semnificativ”, a precizat Cristian Sălceanu.

Preţul curselor Bolt începe de la 7 lei, în funcţie de categoria aleasă. Pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%, în limita a 7 lei. Atât pasagerii, cât şi şoferul au obligaţia legală de a purta permanent masca de protecţie.

Bolt recomandă, de asemenea, şoferilor săi parteneri să dezinfecteze maşinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanţare socială şi de igienă conform legilor în vigoare şi recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai uşoară, rapidă şi convenabilă. Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistraţi în peste 35 de ţări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere şi micromobilitate, cu trotinete electrice şi biciclete electrice, la livrări de mâncare şi pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) şi cu divizia de software development, care deserveşte toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa şi Iaşi. Toate cursele de ride-hailing de la Bolt sunt 100% neutre din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon, ca urmare a Bolt Green Plan, de a reduce amprenta ecologică a companiei. 

Te-ar mai putea interesa și
Turcan: Funcționarii care lucrează la recalcularea pensiilor vor primi stimulente
Turcan: Funcționarii care lucrează la recalcularea pensiilor vor primi stimulente
Recalcularea pensiilor din România este un proces care trebuie parcurs cu atenţie şi respect faţă de beneficiari, dar şi fără întârzieri, iar pentru continuarea accelerată a acestei......
Claudiu Năsui promite eliminarea din nou a declarației de beneficiar real
Claudiu Năsui promite eliminarea din nou a declarației de beneficiar real
Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, Claudiu Năsui, a discutat vineri cu ambasadorul Austriei în România, ...
3.474 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. 1.505 de pacienți sunt internați la ATI
3.474 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore. 1.505 de pacienți sunt internați la ATI
Un număr de 3.474 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind ...
Tramvaie noi în București: Contractul cu Astra Vagoane Călători Arad ar putea fi semnat pe 6 mai – sindicat STB
Tramvaie noi în București: Contractul cu Astra Vagoane Călători Arad ar putea fi semnat pe 6 mai – sindicat STB
După mai multe luni de tergiversări, contractul pentru livrarea a 100 de tramvaie noi în Capitală ar putea fi în sfârșit ...