1EUR = 4.8730 RON | Bucureşti 11 º

News

KFC şi McDonald’s, campanie inedită în online, de Ziua Unirii: au făcut schimb de sos şi cartofi prăjiţi

Lanţurile concurente de restaurante cu mâncare fastfood, McDonald’s și KFC, au lansat în online o campanie dedicată Zilei Unirii, cu scopul de a-i inspira pe români să schimbe invidia, cu admirația.

01 dec, 2018 | ECONOMICA.net

Inspirate de campania "Traiasca Capra Vecinului", iniţiată de publicaţia online PressOne, McDonald’s și KFC sunt primele branduri rivale care celebrează atuurile concurenței.

Astfel, de 1 decembrie, pentru prima dată în lume, două branduri prezente pe o piață extrem de competitivă, cum este cea de FMCG, și-au dat mâna, arătând fiecare ce admiră la celălalt.

Cele două branduri au adoptat fiecare câte un slogan, respectiv "Buni și cu sosul vecinului KFC #TraiascaCapraVecinului"  şi "Fanilor noștri care preferă cartofii McDonald's România lângă puiul crocant de la KFC, le spunem #TraiascaCapraVecinului".

O încercare asemănătoare a avut loc pe piaţa FMCG şi în 2015, în SUA, unde Burger King a provocat McDonald’s să facă împreună un Burger al Păcii. Atunci, McDonald’s a refuzat propunerea.

Recent, publicaţia online Pressone a demarat o campanie antiinvidie, pe care au numit-o "#TraiascaCapraVecinului", oferind cinci statui, către cinci instituții media concurente, dar pe care le admiră, respectiv PRO TV, Europa FM, HotNews şi Times New Roman.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO