Mâncare nouă pentru parlamentarii români – Restaurantul de la nivelul S2 al Casei Poporului urmează să fie externalizat

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, marţi, externalizarea restaurantului de la nivelul S2 al Palatului Parlamentului.
AGERPRES - mar, 06 apr. 2021, 16:02
Mâncare nouă pentru parlamentarii români - Restaurantul de la nivelul S2 al Casei Poporului urmează să fie externalizat

„În decursul ultimului an, din cauza situaţiei epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2, Centrul Internaţional de Conferinţe a traversat o perioadă dificilă din punct de vedere al solicitărilor de organizare de evenimente în spaţiile CIC, a suspendării activităţii de vizitare a clădirii Palatului Parlamentului, cât şi din punct de vedere al comercializării produselor în cadrul direcţiei de alimentaţie. În acest sens, secretariatul general a identificat o serie de măsuri care sunt menite să rentabilizeze şi să modernizeze serviciile oferite în cadrul CIC, având ca ultim pas propunerea de externalizare, parţială sau în integralitate, a unor activităţi”, se arată în memorandumul aprobat de Biroul permanent.

Potrivit documentului, externalizarea prezintă pentru direcţia alimentaţie următoarele beneficii: dotarea spaţiilor cu linii tehnologice de ultimă generaţie şi amenajarea ambientală a spaţiilor destinate servirii şi consumului produselor, o gamă diversificată de produse care să răspundă solicitărilor actuale, o mai bună gestionare a modului de aprovizionare cu materie primă, personal calificat suficient şi eficient, scrie Agerpres.

Restaurantul de la S2 a fost deja mutat, din luna aprilie, într-o altă încăpere, aceea a „Restaurantului Brâncovenesc”, „o locaţie elegantă, care oferă un mediu prielnic”, se aminteşte în memorandum.

Secretarul general al Camerei Deputaţilor, George Dumitrică, a declarat că externalizarea restaurantului se va face printr-o licitaţie, iar procedura ar putea dura între 3 şi 6 luni.

Te-ar mai putea interesa și
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Bitcoin Halving 2024: Tot ce trebuie să știi
Explorăm impactul reducerii recompenselor pentru minerit, proiecțiile experților privind prețul Bitcoin după halvingul din aprilie 2024 și felul în care acest eveniment ar putea să modeleze......
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
ROCA Agri RDF l-a numit pe Bogdan Vlad, actualul CFO al holdingului, în funcția de CEO
O dată cu încheierea mandatului interimar al lui Alexandru Savin, Senior Investment Manager la ROCA Investments, ROCA Agri ...
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Cotaţia acţiunilor a scăzut şi petrolul s-a scumpit după atacul Israelului asupra Iranului
Acţiunile şi obligaţiunile asiatice au scăzut vineri, în timp ce monedele de refugiu, aurul şi ţiţeiul au crescut, ...
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze lichefiate a Europei ar urma să atingă vârful în 2024
Cererea de gaze naturale lichefiate (GNL) a Uniunii Europene ar putea atinge nivelul de vârf în acest an, pe măsură ce ...