Carrefour şi Auchan fac angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

Carrefour şi Auchan continuă seria angajărilor la nivel naţional. Carrefour recrutează în această perioadă la magazinele din Oradea şi Botoşani, în timp ce Auchan face angajări la Braşov şi Bucureşti, la Iaşi, Suceava şi Constanţa. ECONOMICA.NET vă spune ce posturi sunt acum disponibile la Carrefour şi la Auchan, în ce oraşe sunt posturi vacante şi ce vor angajatorii de la candidaţi.
Economica.net - lun, 29 oct. 2012, 22:15
Carrefour şi Auchan fac angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

Carrefour angajează la magazinele din Oradea şi Botoşani manageri de raion brutărie-gastronomie. Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit studii medii economice, au experienţă de lucru în acest domeniu, au bune abilităţi de comunicare şi de organizare. Amănunte găsiţi aici.

Carrefour mai caută în această perioadă şi candidaţii potriviţi pentru postul de manager raion legume-fructe la entităţile Carrefour din următoarele oraşe: Botoşani, Focşani, Piteşti. Dacă ai absolvit studii medii economice şi ai experienţă de lucru în acest domeniu, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. Mai multe detalii găsiţi aici.

Lista posturilor deschise acum la Auchan la nivel naţional

Auchan recrutează la Braşov pentru următoarele posturi vacante: controller de gestiune, manager pentru departamentul de food şi non-food, responsabil de resurse umane şi pentru postul de şef serviciu case.
Candidatul potrivit pentru postul de şef serviciu case trebuie să fi absolvit o facultate, să aibă cunoştinţe de limba franceză, să aibă minimum 3 ani experienţă în domeniu şi să fie rezistent la efort susţinut. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Recrutorii solicită un profil similar şi pentru postul de manager food şi non-food. Intră aici pentru detalii.

Pentru postul de responsabil de resurse umane la Auchan sunt avantajaţi candidaţii care au absolvit o facultate, au cel puţin 3 ani experienţă în acest domeniu şi care au cunoştinţe de limba engleză sau franceză. Intraţi aici pentru mai multe informaţii.

Printre posturile vacante deschise la Auchan în Cluj se numără cel de brutar, patiser, cofetar, măcelar şi lucrător comercial. Amănunte despre exigenţele impuse de angajator pentru fiecare dintre aceste posturi găsiţi aici.

Auchan recrutează la Constanţa pentru următoarele poziţii: operator case de marcat, vânzător pescărie şi preparator carne. Intraţi aici ca să aflaţi cum vă puteţi angaja la Auchan în Constanţa.

Auchan angajează în această perioadă la Iaşi pentru următooarele posturi: agent de securitate, brutar, patiser, cofetar, decorator, electrician întreţinere, lucrător comercial, recepţioner, vânzător produse proaspete, manager raion carmangerie.

Pentru postul de recepţionar, recrutorii caută absolvenţi de studii medii, care au permis de moto-stivuitorist şi experienţă în domeniu. Detalii găsiţi aici.

Dacă eşti rezistent la stres, eşti orientat către client şi ai experienţă în pregătirea cărnii şi a produselor din carne, şi preferabil, o diploma de calificare în domeniu, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru postul de preparator carne la Auchan în Iaşi. Intră aici pentru mai multe detalii.

Te califici pentru postul de decorator la Auchan Iaşi dacă ai absolvit un liceu de artă, ştii să utilizezi Coral Drew şi Office. Amănunte găseşti aici.

Timişoara, Suceava şi Piteşti sunt alte câteva oraşe în care Auchan face acum angajări. Găsiţi aici informaţii despre posturile disponibile şi cum puteţi aplica pentru un job aici.

Te-ar mai putea interesa și
Miles Nürnberger, creatorul Aston Martin DBX, va deveni director de design Dacia
Miles Nürnberger, creatorul Aston Martin DBX, va deveni director de design Dacia
Începând de la 1 septembrie 2021, Miles Nürnberger va ocupa funcția de director de design al mărcilor Dacia și Lada. El i se va subordona lui Laurens van den Acker....
MS: Preţul medicamentelor esenţiale, media celor mai mici 3 preţuri din statele europene
MS: Preţul medicamentelor esenţiale, media celor mai mici 3 preţuri din statele europene
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a semnat joi ordinul prin care se modifică normele privind modul de calcul şi ...
Israelul reintroduce obligativitatea purtării măştii în spaţiile publice închise
Israelul reintroduce obligativitatea purtării măştii în spaţiile publice închise
Israelul a anunţat vineri că reintroduce obligativitatea purtării măştii în locurile publice închise, după o creştere ...
PNRR a venit peste noi fără să fim foarte bine pregătiţi. E o alocare imensă – director general MIPE
PNRR a venit peste noi fără să fim foarte bine pregătiţi. E o alocare imensă – director general MIPE
Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) a venit peste noi fără să fim foarte bine pregătiţi, cu o alocare ...