Carrefour şi Auchan fac angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

Carrefour şi Auchan continuă seria angajărilor la nivel naţional. Carrefour recrutează în această perioadă la magazinele din Oradea şi Botoşani, în timp ce Auchan face angajări la Braşov şi Bucureşti, la Iaşi, Suceava şi Constanţa. ECONOMICA.NET vă spune ce posturi sunt acum disponibile la Carrefour şi la Auchan, în ce oraşe sunt posturi vacante şi ce vor angajatorii de la candidaţi.
Economica.net - lun, 29 oct. 2012, 22:15
Carrefour şi Auchan fac angajări la nivel naţional. Ce posturi sunt vacante şi unde

Carrefour angajează la magazinele din Oradea şi Botoşani manageri de raion brutărie-gastronomie. Candidaţii potriviţi pentru acest post au absolvit studii medii economice, au experienţă de lucru în acest domeniu, au bune abilităţi de comunicare şi de organizare. Amănunte găsiţi aici.

Carrefour mai caută în această perioadă şi candidaţii potriviţi pentru postul de manager raion legume-fructe la entităţile Carrefour din următoarele oraşe: Botoşani, Focşani, Piteşti. Dacă ai absolvit studii medii economice şi ai experienţă de lucru în acest domeniu, atunci ai şanse mari să fii recrutat pentru acest post. Mai multe detalii găsiţi aici.

Lista posturilor deschise acum la Auchan la nivel naţional

Auchan recrutează la Braşov pentru următoarele posturi vacante: controller de gestiune, manager pentru departamentul de food şi non-food, responsabil de resurse umane şi pentru postul de şef serviciu case.
Candidatul potrivit pentru postul de şef serviciu case trebuie să fi absolvit o facultate, să aibă cunoştinţe de limba franceză, să aibă minimum 3 ani experienţă în domeniu şi să fie rezistent la efort susţinut. Informaţii suplimentare găsiţi aici.

Recrutorii solicită un profil similar şi pentru postul de manager food şi non-food. Intră aici pentru detalii.

Pentru postul de responsabil de resurse umane la Auchan sunt avantajaţi candidaţii care au absolvit o facultate, au cel puţin 3 ani experienţă în acest domeniu şi care au cunoştinţe de limba engleză sau franceză. Intraţi aici pentru mai multe informaţii.

Printre posturile vacante deschise la Auchan în Cluj se numără cel de brutar, patiser, cofetar, măcelar şi lucrător comercial. Amănunte despre exigenţele impuse de angajator pentru fiecare dintre aceste posturi găsiţi aici.

Auchan recrutează la Constanţa pentru următoarele poziţii: operator case de marcat, vânzător pescărie şi preparator carne. Intraţi aici ca să aflaţi cum vă puteţi angaja la Auchan în Constanţa.

Auchan angajează în această perioadă la Iaşi pentru următooarele posturi: agent de securitate, brutar, patiser, cofetar, decorator, electrician întreţinere, lucrător comercial, recepţioner, vânzător produse proaspete, manager raion carmangerie.

Pentru postul de recepţionar, recrutorii caută absolvenţi de studii medii, care au permis de moto-stivuitorist şi experienţă în domeniu. Detalii găsiţi aici.

Dacă eşti rezistent la stres, eşti orientat către client şi ai experienţă în pregătirea cărnii şi a produselor din carne, şi preferabil, o diploma de calificare în domeniu, atunci ai şanse mari să intri în vizorul angajatorilor pentru postul de preparator carne la Auchan în Iaşi. Intră aici pentru mai multe detalii.

Te califici pentru postul de decorator la Auchan Iaşi dacă ai absolvit un liceu de artă, ştii să utilizezi Coral Drew şi Office. Amănunte găseşti aici.

Timişoara, Suceava şi Piteşti sunt alte câteva oraşe în care Auchan face acum angajări. Găsiţi aici informaţii despre posturile disponibile şi cum puteţi aplica pentru un job aici.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Decizie incredibilă în Austria – Guvernul anunţă că va renunţa la extinderea reţelei de autostrăzi, sub presiunea Ecologiştilor
Decizie incredibilă în Austria – Guvernul anunţă că va renunţa la extinderea reţelei de autostrăzi, sub presiunea ...
Austria va renunţa, sub impulsul Verzilor, la mai multe proiecte de extindere a reţelei de autostrăzi pentru a combate ...
Cum începe leul luna decembrie – curs valutar interbancar 2.12.2021
Cum începe leul luna decembrie – curs valutar interbancar 2.12.2021
Euro începe prima zi bancară din luna decembrie la 4,95 lei, pe piaţa interbancară. Pe 30 noiembrie şi 1 decembrie, ...
Raiffeisen îşi schimbă strategia: interzice operaţiunile cu numerar, impune taxe pe deţinerile de valută şi obligă persoanele fizice la operaţiuni online
Raiffeisen îşi schimbă strategia: interzice operaţiunile cu numerar, impune taxe pe deţinerile de valută şi obligă ...
Printr-o notă electronică transmisă clienţilor săi, Raiifeisen Bank anunţă că de la 1 februarie 2022 modifică aproape ...