1EUR = 4.8582 RON | Bucureşti 26 º

News

Ce trebuie să ştii ca să te angajezi acum la RCS&RDS

RCS & RDS face angajări la Bucureşti şi în Alexandria. ECONOMICA.NET îţi spune ce caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

08 apr, 2014 | ECONOMICA.net

RCS & RDS angajează un director punct de lucru în Alexandria.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit o facultate cu profil economic, ai cel puţin trei ani experienţă în coordonarea unui echipe, cel puţin doi ani experienţă în IT&C, minimum doi ani experienţă în vânzări. Candidatul ideal pentru acest post are foarte bune abilităţi de leadership, are permis de conducere categoria B şi cunoaşte piaţa de telecom.
4 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la RCS & RDS, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

RCS & RDS angajează în Bucureşti omul potrivit pentru postul de PHP web developer. Eşti eligibil pentru acest post dacă ai minimum doi ani experienţă în dezvoltarea de aplicaţii şi/sau site-uri web, ai cunoştinţe solide de PHP, SQL (MySQL), HTML, JavaScript, CSS, ai experienţă în programarea orientată pe obiecte (OOP), cunoştinţe despre protocoale de comunicaţii (HTTP) şi cunoştinţe avansate de limba engleză. Detalii despre acest post găsiţi aici. Până pe 2 mai se primesc candidaturi pentru postul vacant la RCS & RDS

RCS & RDS angajează trei oameni pe poziţia de Java web developer, în Capitală.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai cunoştinţe de programare Java, ai experienţă de lucru cu MS SQL Server şi MySQL, Servlet technology - J2EE, Tomcat, JDBC, JavaScript; cu IDE: Netbeans, Eclipse; SOAP, XML, HTTP, precum şi cunoştinţe elementare de Linux. Candidatul ideal pentru acest post are excelente abilităţi de comunicare. Informaţii suplimentare despre acest post găsiţi aici.

Şi în acest caz, 2 mai este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru locul de muncă vacant în Capitală

RCS & RDS angajează un dezvoltator de aplicaţii pe mobil în Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest post dacă ai experienţă şi cunoştinţe în utilizarea web-service-urilor, XML, ai cunoştinţe de OOP şi design patterns, de programare în Java, şi ai experienţă în dezvoltare software.
3 mai este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru postul de dezvoltator de aplicaţii pe mobil în Bucureşti. Detalii, aici.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO