1EUR = 4.7556 RON | Bucureşti 25 º

Companii

Cehii de la RC Europe investesc 3,2 milioane de euro într-un parc de retail la Dorohoi

Dezvoltatorul ceh RC Europe investeşte 3,2 milioane de euro într-un parc de retail la Dorohoi, judeţul Botoşani, care se va deschide la sfârşitul lunii august, a anunţat compania într-un comunicat de presă. 

21 iun, 2017 | | ECONOMICA.net

Noua galerie de retail, numită Nest, are o suprafață închiriabilă de 3.100 de mp și este împărţită în două faze. Prima fază a construcţiei va fi inaugurată la sfârşitul lunii august și vor fi deschise magazinele Deichmann, TXM, PEPCO și Altex.

Deschiderea JYSK va marca încheierea celei de a doua faze și este preconizată pentru începutul lunii noiembrie a acestui an. Parcul va fi compus din cinci spaţii distincte iar în acest moment ocuparea este de 100%.

„Am ales să deschidem primul parc de retail sub conceptul Nest în Dorohoi pentru că aici am dezvoltat deja un proiect de succes pentru Penny Market. Stăpânim conceptul acesta de parc de retail şi intenţionăm să îl multiplicăm în România în cât mai multe locații. Lucrăm deja la câteva proiecte în ţară" a declarat Andrei Raţi, Country Manager RC Europe în România.

RC Europe este un dezvoltator imobiliar ceh care a intrat în piaţa din România încă din 2005, odată cu unul dintre clienţii tradiţionali ai companiei, lanţul de magazine Penny Market. Compania a dezvoltat împreună cu Penny Market în jur de 45 de magazine în plan local. Acestora li se adaugă alte 9 unităţi realizate pentru lanţuri de supermarketuri precum Billa, Kaufland, Lidl şi Profi.

Grupul deţine la nivel internaţional un portofoliu diversificat de spaţii de retail, de birouri şi apartamente în Cehia, Serbia, România şi Bulgaria, cu o valoare estimată la 50 de milioane de euro.

În afară de galeria comercială pe care RC Europe o are în lucru în Dorohoi, mai sunt în construcţie încă două proiecte, de această dată în Serbia, fiecare de circa 6.000 de metri pătraţi.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO