Cele mai enervante 10 lucruri pe care le poţi face pe Facebook

Suntem siguri că majoritatea utilizatorilor Facebook au in lista de prieteni cel puţin câteva persoane care obisnuiesc sa posteze lucruri atat de inutile si enervante incat singura soluţie s-a dovedit a fi "Unsubscribe from ..." 
Economica.net - mie, 15 aug. 2012, 07:13
Cele mai enervante 10 lucruri pe care le poţi face pe Facebook

Dacă sunteţi curioşi să aflaţi care sunt cele mai iritante obiceiuri pe care le poţi avea pe reţeaua de socializare, atunci citiţi topul de mai jos.

10. Să afle toată lumea chestiunile intime de familie

Postarea publică a unor elemente/informaţii private, sensibile, referitoare la familie, prieteni apropiaţi, orientări religioase, sănătate, violenţă sunt date care nu trebuie ştiute de toţi cei din listă, aşa că dacă aveţi acest obicei, sfatul nostru este – Ţineţi astfel de lucruri doar pentru voi!

9. Sincronizarea Facebook cu Twitter 

Ştim că sunt persoane cărora le place să fie cât mai eficienţi, însă forma în care apar pe Facebook mesajele de pe Twitter este de-a dreptul enervantă.

8. Cei care insistă cu anumite viziuni politice

Persoanele care postează pe Facebook în neştire mesaje pentru susţinerea/contestarea anumitor partide sau politicieni sunt deja un fenomen pe Facebook. Cei mai mulţi tolerează astfel de informaţii în momente cheie din viaţa politică, însă unii pur şi simplu nu ştiu când să se oprească, relatează Mashable.

7. Versuri ale melodiilor

Pe lângă faptul că muzica e un element ce ţine strict de gusturile fiecărei persoane, este iritant să citeşti versuri scoase din context şi urcate pe Facebook sub formă de status.

6. Eu cu mine si persoana mea

Există utilizatori ai reţelei care au făcut un adevărat hobby din a-şi urca pe Facebook nenumărate albume ce conţin fotografii aproape identice, pe care şi le fac singuri şi unde tot ce poţi vedea este faţa acestora.

5. Femeile/barbatii irezistibi

Aceste persoane se plâng/povestesc pe Facebook tot ce li se întâmplă pe strada, în transportul în comun, parc, cafenea. Sunt întotdeauna indignaţi sau mândri de cum au fost abordaţi pe stradă de persoane de sex opus, de câte aprecieri au primit chiar şi atunci când erau îmbrăcaţi în … – aici intră prezentarea pe larg a întregului outfit –

4. Check-in-urile continue

Nu cred că există cineva care să fie interesat de fiecare loc în care se duc cei din lista sa. Cu toate astea, anumiţi utilizatori insistă în a ne arăta ce viaţă socială activă au.

3. Statusurile de neînţeles

Statusurile vagi care genearează zeci de comment-uri în care persoana în cauză este întrebată ce se întâmplă, sunt un obicei pe care nu reuşim să-l înţelegem.

2. Marketing-ul pe profilul personal

Ai un job sau o afacere? Felicitări!La fel au şi ceilalţi 900 de milioane de utilizatori! Dacă vreti să vă promovaţi munca, atunci sfatul nostru este să vă opriţi din a vă mai spama prietenii din listă şi să vă faceţi o pagină specială de marketing!

1. Părinţii care postează tot ce fac copiii lor

Ştim că vă iubiţi copiii. Chiar ştim. Cu toate astea, nu vrem să citim din oră în oră tot ce mănâncă şi fac cei mici, şi asta mai ales în condiţiile în care cele 48 de postări zilnice sunt aproape la fel!

Citeste si: Cele mai stupide 5 greşeli pe care le poţi face pe Facebook

Cele mai întâlnite 5 escrocherii de pe Facebook

Facebook se apropie de sfârşit

Te-ar mai putea interesa și
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Xiaomi anunţă 75.000 de comenzi pentru automobilul electric SU7 şi vrea să livreze 10.000 de unităţi în iunie
Producătorul chinez de smartphone-uri Xiaomi a primit comenzi ferme pentru 75.723 de unităţi din primul său automobil electric, denumit SU7, prescurtarea de la Speed Ultra 7, şi vrea să livreze......
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii spune că anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului ...
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Varşovia ar putea ajuta Ucraina să repatrieze bărbaţii de vârsta mobilizării
Ministrul apărării polonez Wladyslaw Kosiniak-Kamysz a anunţat că ţara sa este pregătită să ajute Ucraina să repatrieze ...
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
S-a deschis Argeș Mall din Pitești, o investiție de peste 100 de milioane de euro – VIDEO
Prime Kapital a inaugurat astăzi, 25 aprilie, deschiderea celui mai nou mall din Pitești, județul Argeș. Investiția ...