1EUR = 4.8415 RON | Bucureşti 20 º

IT&C

Cele mai noi imagini cu Samsung Galaxy S7 de la o sursă anonimă

Deşi au existat nenumărate leak-uri pe internet, de la diferite surse neoficiale, Samsung Galaxy S7 nu a fost dezvăluit publicităţii de niciun reprezentant al companiei. 

17 feb, 2016 | ECONOMICA.net

De data aceasta, avem parte de un video de 15 secunde şi două fotografii cu Galaxy S7, în care ne sunt confirmate elementele de design noi, includerea expansiunii microSD, dar şi sistemul de operare, pe care până acum nu am avut şansa să îl vedem direct pe display-ului dispozitivului.

Aşa cum precizează Noobz.ro, se anunţă multe lansări şi prezentări de produse inovative, fie că vorbim de schimbări doar la interior sau doar la exterior. Zilele acestea, vrem, nu vrem, vorbim despre Samsung Galaxy S7. L-am văzut prezentat în diferite versiuni de culori, chiar pe pagina de Twitter a lui Evan Blass sau în publicaţiile online spaniole, franceze şi nu numai.

Am văzut cum îi face publicitate o lamă, dar astăzi o persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită de surse citate de Noobz.ro ne prezintă flagship-ul în „carne şi oase”.

Vezi AICI imaginile furnizate de sursa care a precizat să rămână anonimă.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO