CEZ România şi CEZ Distribuţie fac angajări

CEZ România şi CEZ Distribuţie fac angajări la Bucureşti, Craiova, Slatina, Roşiorii de Vede, în această perioadă. Iată posturile vacante şi până când se primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante.
Economica.net - Dum, 24 ian. 2016, 22:00
CEZ România şi CEZ Distribuţie fac angajări

Oferta de muncă la CEZ România şi CEZ Distribuţie

CEZ Distribuţie angajează un inginer planificare în Craiova.
Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare cu profil electric sau electroenergetic, minimum un an experienţă în exploatarea şi întreţinerea instalaţiilor electrice, cunoaşte modul de desfăşurare a activităţii de exploatare şi mentenanţă a RED, are cunoştinţe de Microsoft Office şi permis de conducere categoria B. Candidatul ideal pentru acest post e integru, are iniţiativă, e adaptabil, are abilităţi de muncă în echipă, e flexibil la schimbările de strategie. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cunoştinţe de SAP PM şi SAP MM.
Termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post e 20 februarie. Detalii, aici.

CEZ România angajează un specialist marketing la Bucureşti.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare de profil, cunoştinţe avansate de limba engleză, permis de conducere categoria B, cunoştinţe de social media, de analiză sociologică, are experienţă în acest post, dobândită în domenii precum retail, banking sau asigurări. 
Candidatul ideal pentru acest post are abilităţi de analiză, e proactiv, dispus la deplasări în 20% din timpul de lucru, poate lucra în echipă şi e orientat spre performanţă. 
Informaţii mai multe despre acest post, aici.

Până pe 6 februarie se primesc candidaturi pentru poziţiile vacante antemenţionate. 

CEZ Distribuţie angajează, pe perioadă determinată, un inginer la Slatina.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare cu profil electric, ai permis de conducere categoria B, eşti dispus la efort fizic şi muncă în condiţii de stres, eşti dispus la program de lucru prelungit, ai abilităţi de organizare şi gestionare a timpului, eşti proactiv, disciplinat, integru. 
Informaţii suplimentare, aici.

CEZ Distribuţie angajează un electrician exploatare reţele electrice MT&JT în Roşiorii de Vede.
Candidatul potrivit pentru acest post are calificare de electrician, abilităţi de organizare şi gestionare a timpului, are bune abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, e flexibil la schimbările de strategie şi are permis de conducere categoria B.
Amănunte, aici.

5 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste poziţii.

CEZ Distribuţie angajează pe postul electrician exploatare staţii şi linii 110 kv la staţia Gura Văii.
Te califici pentru acest post dacă ai absolvit şcoala profesională sau ai calificare de electrician, autorizare ANRE, cel puţin doi ani experienţă în exploatare şi mentenanţă RED 110kv, ai abilităţi de organizare şi gestionare a timpului de lucru, ai capacitate de muncă şi de decizie în situaţii-limită, te adaptezi uşor la situaţii noi, ai permis de conducere categoria B.

4 februarie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru acest post. Detalii, aici. 

Te-ar mai putea interesa și
Portugalia se deschide începând de luni pentru turiștii veniți din majoritatea statelor UE
Portugalia se deschide începând de luni pentru turiștii veniți din majoritatea statelor UE
Portugalia va autoriza de luni călătoriile în scop turistic pentru persoanele din majoritatea ţărilor europene, a anunţat sâmbătă Ministerul lusitan de Interne, transmit AFP şi EFE, citate......
China a interzis expedițiile pe Everest de pe teritoriul său, pentru a opri apariția pandemiei COVID-19
China a interzis expedițiile pe Everest de pe teritoriul său, pentru a opri apariția pandemiei COVID-19
China a suspendat expediţiile pe Everest de pe teritoriul său pentru a evita orice risc de contaminare cu COVID-19 din ...
GCS: 729 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Toată țara rămâne în scenariul verde
GCS: 729 de noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2. Toată țara rămâne în scenariul verde
Un număr de 729 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, fiind efectuate ...
Lucian Bode: Vor fi controale acolo unde restricțiile sunt menținute
Lucian Bode: Vor fi controale acolo unde restricțiile sunt menținute
Măsurile adoptate vineri de Guvern au în vedere o relaxare prudentă, şi nu una totală, a declarat Ministrul Afacerilor ...