1EUR = 4.8351 RON | Bucureşti 33 º

News

CFR SA: Lucrările de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa, finalizate în proporţie de 32%

Stadiul fizic al lucărilor de reparaţii şi consolidare la Podul Constanţa, în zona administrată de CFR SA, este de 32%, informează, marţi, purtătorul de cuvânt al companiei, Oana Brânzan, scrie Agerpres.

10 dec, 2019 | Agerpres

"În cursul nopţii de 9 spre 10 decembrie s-a lucrat tot în zona centrală, unde s-au executat lucrări de montare armături la baza stâlpului nr. 2 şi lucrări de demolare a mortarului şi a betonului la stâlpul nr. 4, la nivelul soclului. Menţionăm faptul că lucrările de reparaţii şi consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară Bucureşti - Constanţa, la km 4+327 (Pod Constanţa) se execută în continuare fără închiderea totală a circulaţiei rutiere, doar în cursul nopţii, după ce reprezentanţii STB asigură front de lucru, prin scoaterea de sub tensiune a liniilor de troleibuz şi tramvai", afirmă ea.

CFR SA recomandă conducătorilor auto să circule cu prudenţă şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, aceste măsuri având drept scop menţinerea condiţiilor optime şi de siguranţă în traficul rutier, în perioada de desfăşurare a lucrărilor.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO