1EUR = 4.7315 RON | Bucureşti 34 º

News

CFR: Traficul feroviar între staţiile Coşbuc şi Telciu a fost realuat sâmbătă dimineaţa, cu restricţie de viteză

Traficul feroviar între staţiile Coşbuc şi Telciu, judeţul Bistriţa Năsăud, a fost reluat sâmbătă dimineaţa, la ora 9:25, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

09 mar, 2019 | Agerpres

"Circulaţia trenurilor între staţiile Coşbuc şi Telciu se desfăşoară în prezent cu restricţie de viteză, iar după finalizarea lucrărilor de consolidare a liniei de cale ferată, în curs de desfăşurare la această oră, trenurile vor circula cu viteză normală", precizează reprezentanţii companiei.

Potrivit sursei citate, echipele de intervenţie feroviare au eliberat trecerea la nivel, situată la intrare în staţia CF Coşbuc, vineri, în jurul orei 23:00, când a fost redeschis traficul rutier în zona pasajului, iar la ora 00:00 a fost repus pe şină vagonul deraiat şi retras în staţia Coşbuc. Pentru menţinerea continuităţii circulaţiei feroviare în judeţul Bistriţa-Năsăud, pe parcursul nopţii de 8 spre 9 martie s-a asigurat transbordare cu mijloace auto, pe relaţia Salva - Dealul Ştefăniţei, pentru călătorii din trenurile R 4136, R 4111-2, R 4133-2 ?i R4135.

Traficul feroviar a fost închis în cursul serii de 8 martie, după ce un vagon din compunerea trenului R 4136, care circulă în relaţia Sighetu Marmaţiei -
Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coşbuc, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO