1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Extern

China: Peste treizeci de membri ai echipajelor unor vase de pescuit sunt daţi dispăruţi

Peste treizeci de persoane sunt date dispărute după ce două vase de pescuit s-au răsturnat şi altul este dat dispărut în apele coastelor estice ale Chinei, relatează duminică presa chineză, citată de DPA, potrivit Agerpres.

08 mai, 2016 | Agerpres

O ambarcaţiune de pescuit, care avea 19 persoane la bord, s-a scufundat sâmbătă după ciocnirea cu un vas cargo maltez în apropierea coastelor provinciei chineze Shandong, relatează agenţia Xinhua care citează autorităţile locale. Echipele de salvare au reuşit să salveze doi membri ai echipajului şi îi caută în continuare pe ceilalţi care sunt daţi dispăruţi.

Într-un alt incident, Centrul maritim de căutare şi salvare al oraşului Dalian din nord-estul Chinei a anunţat că s-a pierdut legătura radio cu un vas de pescuit, în timp ce altă ambarcaţiune, care fusese dată dispărută în urmă cu mai bine de 50 de ore, a fost găsită răsturnată. Până în prezent, nu au fost găsiţi supravieţuitori ai echipajelor acestor ultime două vase de pescuit, fiind vorba de şase, respectiv opt persoane. Autorităţile maritime chineze continuă operaţiunile de căutare, menţionează DPA.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO