1EUR = 4.7524 RON | Bucureşti 21 º

News

Circulaţie întreruptă pe mai multe drumuri naţionale, din cauza inundaţiilor

Circulaţia rutieră este întreruptă, sâmbătă, pe mai multe drumuri naţionale, din cauza inundaţiilor, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

04 iun, 2016 | NEWS.ro

Traficul pe DN 13C Vânători (judeţul Mureş) - Cristuru Secuiesc (judeţul Harghita) este întrerupt pe ambele sensuri. Din cauza precipitaţiilor abundente, rampa de acces pe podul peste râul Târnava Mare s-a surpat, scrie NEWS.ro.

Ruta ocolitoare recomandată de poliţişti este: Sighişoara - Bălăuşeri - Sovata - Praid - Lupeni - Cristuru Secuiesc.

De asemenea, pentru traficul uşor, poate fi folosită rută: Bălăuşeri - Sângeorgiu de Pădure - Bezid - Cristuru Secuiesc.

În judeţul Vrancea, circulaţia este întreruptă pe DN2, între localităţile Domneşti-Sat şi Adjud, pe tronsonul kilometric 224 – 227, din cauza râului Trotuş care a ieşit din matcă, inundând suprafaţa carosabilă. Rută ocolitoare: Tişiţa - Bârlad - Podu Turcului - Adjud.

În judeţul Vâlcea, circulaţia rutieră pe DN7D (drum naţional secundar, de interes local) este întreruptă la km 4+350 de metri, în zona localităţii Câineni, din cauza viiturilor. Accesul către localităţile Boişoara şi Titeşti se realizează din DN7, prin localitatea Racoviţa, pe drumurile judeţene DJ703M şi DJ703P.

Centrul Infotrafic mai informează că în judeţul Hunedoara, traficul rutier pe două drumuri naţionale se desfăşoară îngreunat, din cauza precipitaţiilor abundente.

Este vorba despre DN7 Deva - Arad, în zona localităţii Câmpuri-Surduc (apă pe carosabil) şi DN68A Deva - Timişoara, în zona localităţii Brâznic (apă, dar, mai ales, aluviuni pe carosabil).

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO