1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

Companii

Cluj: De'Longhi vrea să înceapă producţia la fabrica din Jucu în septembrie

Compania italiană De'Longhi vrea să înceapă în luna septembrie producţia de electrocasnice la fabrica din comuna clujeană Jucu, cumpărată de la Nokia, urmând să angajeze până atunci cel puţin o sută de persoane.

12 mar, 2012 | Mediafax

Massimo Paronitti, manager de resurse umane pentru Europa în cadrul companiei De'Longhi, a declarat, luni, la Cluj-Napoca, presei, că în cadrul fabricii de la Jucu vor fi aduşi şi studenţi de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca (UTCN), în cadrul unui program de internship.

"Suntem pregătiţi să deschidem noua fabrică din comuna Jucu, unde am cumpărat halele Nokia. Vom fi capabili să începem procesul de recrutare a viitorilor angajaţi pe parcursul acestei veri. Vom începe cu circa o sută de persoane, iar previziunea este să începem producţia în luna septembrie. Până atunci instalăm liniile de producţie în fabrică. Suntem interesaţi în a aduce studenţi de la UTCN în cadrul unui program de internship, acesta fiind cel mai bun mijloc de a deveni angajaţi ai fabricii. Căutăm tineri motivaţi şi sunt convins că mulţi dintre ei, dacă sunt buni, vor avea şanse să devină angajaţii noştri. Avem cam patru poziţii de internship", a spus Paronitti.

El a participat, luni, la UTCN, la un Târg de internship organizat de Asociaţia Studenţilor din Inginerie Economică şi Management (ASIEM) din cadrul universităţii clujene.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, anunţa, în ianuarie, că investiţia producătorului italian de electrocasnice De'Longhi la fabrica din comuna Jucu va fi de până în 30 de milioane de euro, urmând să fie asigurate între 600 şi 1.000 de locuri de muncă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO