Cocktail Holidays extinde charterele din orașele din provincie. Care sunt cele mai căutate destinații

Turoperatorul Cocktail Holidays anunță introducerea, în premieră, a charterelor verii de pe aeroporturile din Sibiu și Craiova către destinațiile sale de vară consacrate din Grecia și Egipt.
Andrada Ghira - mar, 22 iun. 2021, 12:13
Cocktail Holidays extinde charterele din orașele din provincie. Care sunt cele mai căutate destinații

Compania a introdus în ofertă și pachete de vacanță în Cipru, cu plecare de pe aeroportul din Bacău, și cele către Creta (Heraklion), cu plecare din Iași.

Noile curse charter vin în completarea ofertei cu plecare din București și Cluj-Napoca, pe fondul interesului crescut al turiștilor români pentru vacanțe în străinătate, după o sezon 2020 marcat de pandemie.

Până în prezent, peste 15.000 de turiști și-au rezervat deja vacanțele, iar până la finalul anului turoperatorul speră să ajungă la un număr dublu.

Din Craiova sunt operate chartere către Chania – Creta, în Grecia, și Sharm el Sheikh și Hurghada, în Egipt. Din Sibiu au fost prelungite și pe perioada verii charterele către Sharm el Sheikh din Egipt. Tot la capitolul noutăți, au fost reintroduse charterele Iași – Antalya,  precum și pachetele turistice către Creta (Heraklion) cu plecare din Iași și cele către Cipru cu plecare din Bacău.

„Antalya a rămas încontinuare o destinație apreciată de turiștii români, în special de către cei care au copii, iar pentru acest sezon am reintrodus plecarile din Iași. Am reintrodus zborul pe Dalaman (Turcia) pentru a reduce semnificativ timpul de transfer de la aeroport la hotel pentru turiștii care aleg stațiunile Marmaris, Fethyie și Oludeniz. Anul 2021 este un an de revenire, în care ne dorim ca turiștii să-și recapete încrederea și să se bucure de vacanțele mult dorite și așteptate. La fel ca și anul trecut, acordăm o atenție deosebită siguranței turiștilor noștri, motiv pentru care toate pachetele includ asigurarea medicală și storno Cocktail Travel Protection, care acoperă și riscurile de îmbolnăvire cu virusul Covid19”, spune Dan Goicea, CEO Cocktail Holidays.

Cât costă vacanța

Pentru un pachet turistic în Creta prețurile pornesc de la 350 euro/persoană, în Rodos de la 338 euro/persoană, în timp ce pentru un sejur în Zakynthos sunt de la 381 euro/persoană, pachete cu avionul si toate taxele incluse. Pentru acest sezon estival, touroperatorul estimează că va trimite în Grecia un număr de peste 5.000 de turiști.

Tarifele pentru un sejur în Antalya, de șapte nopți cu toate taxele incluse la un hotel de 4* ultra all inclusive încep de la 504 euro/persoană, în timp ce pachetele charter cu aterizare pe Dalaman și cazare în stațiunile Marmaris, Oludeniz sau Fethiye pornesc de la 463 euro/persoană (cu toate taxele incluse) pentru un sejur de șapte nopți la un hotel de 4* all inclusive. O altă destinație foarte apreciată de pe litoralul turcesc este Bodrum (cu stațiunile Bodrum, Didim și Kisadasi), iar tarifele pornesc de la 389 de euro/persoană pentru un sejur de șapte nopți la un hotel de 4* cu mic dejun.

În Sharm el Sheikh, tarifele pentru un sejur de șapte nopți cu toate taxele incluse la un hotel de 5* all inclusive încep de la 467 euro/ persoană, iar pentru Hurghada un pachet similar începe de la 497 euro/persoană. În această perioadă, cel mai căutat hotel de 5* lux din oferta Cocktail Holidays este Rixos Premium Magawish Suites&Villas (ultra all inclusive), iar tarifele încep de la 2134 euro/persoană.

Tarifele pentru un sejur de șapte nopți în Tenerife (la un hotel de 3*)  cu toate taxele incluse pornesc de la 598 euro/persoană. Totodată, oferta turoperatorului cuprinde și o serie de circuite, programate pentru începutul toamnei , în Scandinavia, Instanbul, Maroc, Egipt și Japonia.

„Și anul acesta, marea majoritate a turișilor preferă să-și cumpere vacanțele cu două, patru săptămâni înainte și se orientează către destinații spre care sunt zboruri directe. Astfel, în 80% din cazuri turiștii aleg pachete charter și, înainte de a cumpăra vacanța, se interesează cu privire la asigurarea de călătorie cu protecție Covid, politica agenției referitoare la anularea călătoriei din cauza virusului și condițiile de călătorie pentru destinația de vacanță”, mai spune Dan Goicea.

Cocktail Holidays a încheiat 2020 cu un volum de vânzări cu peste 50% mai mic decât cel din 2019, când a avut un volum de vânzări de 25 milioane de euro. Anul acesta, estimările agenției vizează un volum cu 30% mai mare comparativ cu 2019.

Brandul Cocktail Holidays a apărut în urmă cu 14 ani, dar compania care îl deține, Prompt Service Travel Company, a fost deschisă încă din 1993. Agenția și-a început activitatea oferind turiștilor vacanțe cu zboruri charter în Grecia – Creta, în prezent operând peste 25 de destinații din București, Cluj-Napoca, Iași, Bacău și Craiova.

 

Te-ar mai putea interesa și
Maia Sandu a convocat Parlamentul Republicii Moldova să se întrunească pe 26 iulie
Maia Sandu a convocat Parlamentul Republicii Moldova să se întrunească pe 26 iulie
Preşedintele Maia Sandu a semnat vineri după-amiază decretul privind convocarea noului Parlament al Republicii Moldova, de legislatura a XI-a, rezultat în urma alegerilor legislative anticipate......
Directorul general și directorul financiar al Nepi Rockcastle au anunțat că se pregătesc să plece din companie. Amândoi sunt români
Directorul general și directorul financiar al Nepi Rockcastle au anunțat că se pregătesc să plece din companie. Amândoi ...
Acționarii grupului Nepi Rockcastle au fost anunțați că directorul general al companiei, Alexandru Morar, și directorul ...
Mai multe burse și companii au semnat un memorandum pentru formarea unei piețe integrate a gazelor naturale în Europa de Est
Mai multe burse și companii au semnat un memorandum pentru formarea unei piețe integrate a gazelor naturale în Europa ...
Mai multe burse de gaze şi operatori de transport şi sistem au semnat un memorandum de înţelegere pentru realizarea unei ...
Compania canadiană Magna preia producătorul de componente auto Veoneer cu suma de 3,8 miliarde de dolari
Compania canadiană Magna preia producătorul de componente auto Veoneer cu suma de 3,8 miliarde de dolari
Producătorul canadian de componente auto Magna International a anunţat vineri că va prelua rivalul Veoneer Inc., companie ...