1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 28 º

Companii

Cosmetic Plant relansează gama Q10 + ceai verde şi estimează că va genera 12.2% din vânzări în 2015

Producătorul clujean de cosmetice Cosmetic Plant relansează gama Q10 + ceai verde, îmbogăţită cu un complex mineral energizant, și mizează pe creșterea ponderii acesteia în vânzările anuale la 12,2% anul viitor, de la 7,2% în 2014.

17 noi, 2014 | ECONOMICA.net

Lansată în anul 2006, gama Q10 + ceai verde conține produse deja cu tradiție în portofoliul Cosmetic Plant, a declarat Susana Laszlo, Director General al Cosmetic Plant.

Vânzările generate de gama Q10 + ceai verde vor avea o pondere de 7,2% în totalul afacerilor companiei, conform estimărilor Cosmetic Plant, urmând ca în 2015, ponderea să crească la 12,2% din cifra de afaceri totală.

În ceea ce priveşte business-ul companiei în acest an, Cosmetic Plant estimează un avans al cifrei de afaceri cu circa 10% faţă de rezultatul anului 2013, la 1,76 milioane de euro.

Complexul mineral energizant previne apariția ridurilor

Gama Q10 + ceai verde vine într-o formulă nouă, fără parabeni și coloranți, cu ingrediente de origine naturală în proporție de peste 85%, o formulă îmbogățită cu un complex mineral energizant, un amestec ce are în compoziție Ca, Mg, Cu și Zn. 

Acesta din urmă furnizează pielii mineralele și electroliții necesari pentru stimularea funcționării mitocondriei, uzina energetică a celulei. De asemenea, îmbunătățește oxigenarea și metabolismul celular, limitând ȋn același timp producția radicalilor liberi. În plus, previne degradarea acidului hialuronic și a colagenului din dermă, menținând astfel integritatea matricei extracelulare și prevenind apariția ridurilor.

Produsele pentru îngrijirea tenului, preferatele româncelor 

Noua gamă Q10 + ceai verde îmbogăţită cu un complex mineral energizant va conține, ca și până acum, șapte produse destinate îngrijirii tenului și corpului: cremă antirid de zi și de noapte, cremă contur ochi, lapte demachiant, loțiune tonică, lapte pentru corp și cremă pentru mâini. Dintre acestea, produsele pentru îngrijirea tenului se află în topul preferințelor consumatoarelor atât în România, cât și pe piețele externe.

”Având în vedere faptul că brandul Cosmetic Plant este recunoscut în primul rând datorită produselor pentru îngrijirea tenului, și în cazul gamei Q10 + ceai verde cele mai mari vânzări sunt realizate de produsele de acest tip”, a încheiat Susana Laszlo.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO