1EUR = 4.7694 RON | Bucureşti 14 º

Companii

COTAR: Legea co-voiajării va duce la fraude fiscale şi activităţi neautorizate

Proiectul de lege care permite co-voiajarea, prin care şoferii pot împărţi costul călătoriilor cu alţi pasageri, va determina desfăşurarea de activităţi neautorizate şi fraude fiscale, potrivit unui comunicat al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), remis, luni, AGERPRES.

03 oct, 2016 | Agerpres

'Eu sper că domnul deputat Lucian Şova (iniţiatorul proiectului - n.r.) a avut parte de o perioadă de rătăcire sau depresie pre-electorală, iar acest proiect de lege este rodul acestei stări delicate, de care domnia sa, probabil, a avut parte. A legifera o activitate de transport care nu se desfăşoară cu titlu gratuit, fără licenţă de transport şi evazionistă, însă, organizată printr-o platformă electronică, este o veritabilă invitaţie la 'ciubucăreală', a declarat Vasile Ştefănescu, preşedintele COTAR, citat în comunicat.

Potrivit transportatorilor, acest proiect legislativ îşi propune să legifereze în mod organizat activităţile evazioniste de transport persoane.

'Îi recomand domnului deputat PSD Lucian Şova să îşi retragă în următoarele zile acest proiect de lege evazionist şi să prezinte scuze publice celor peste 85.000 de persoane care lucrează în mod direct în domeniul transportului de persoane din România şi familiilor acestora afectate, care însumat reprezintă peste 350.000 persoane, în caz contrar COTAR va reveni la momentul potrivit cu acţiuni de protest, pentru a fi siguri că astfel de iniţiatori de legi corupte să aibă acces în Parlamentul României, după data de 11 decembrie, doar în calitate de simpli vizitatori', a mai declarat preşedintele COTAR.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO