1EUR = 4.8426 RON | Bucureşti 21 º

Companii

Dacia a produs un milion de maşini Duster

Producătorul auto Dacia, deţinut de grupul francez Renault, a ajuns la un milion de maşini din modelul Duster produse la uzina de la Mioveni, 6.300 de unităţi fiind livrate în primele 11 luni numai în România, potrivit unui comunicat publicat miercuri. Este vorba de un model Black Touch 4x4, de culoare Verde Altaï, echipat cu motorul pe benzină de 114 CP.

14 dec, 2016 | ECONOMICA.net

Cheia mașinii i-a fost înmânată clientului de către Hakim Boutehra, director general Renault Comemrcial Roumanie.

Duster s-a impus, încă de la lansare, pe cele mai exigente piețe ale Europei Occidentale, precum Franța, Germania, Marea Britanie sau Elveția.

"Duster reprezintă cartea de vizită a gamei Dacia. Este modelul care a reușit să impună marca noastră atât în România, cât și în numeroasele țări unde clienții sunt în căutarea unui SUV robust și modern. Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unui client din România – leagănul mărcii Dacia", a declarat Hakim Boutehra.

Reînnoit la sfârșitul anului 2013, Duster este produs în prezent în uzina de la Mioveni. județul Argeș, precum și în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia și Brazilia.

În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6.300 de vehicule Duster au fost livrate clienților români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO