1EUR = 4.8347 RON

News

Dacia lansează prima serie limitată pentru gama Duster

Duster „Prestige” este seria limitată pe care Dacia o lansează pentru modelul cu cea mai accentuată creştere a vânzărilor. Noua ediţie specială Duster poate fi comandată începând cu această lună.

12 mar, 2012 | ECONOMICA.net

Vehiculul este echipat cu noul radio CD MP3 cu satelit de comandă pe volan, funcţie Bluetooth, priză jack şi USB. La nivelul siguranţei, în afara echipamentelor ABS, EBV şi asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) în serie, Duster „Prestige” este dotat şi cu airbag-uri pentru şofer şi pasager şi două airbag-uri laterale faţă. Nu lipsesc din această configuraţie aerul condiţionat şi computerul de bord. Prestige are două pachete: Pack Look şi Cuir. Pack Look include oglinzi retrovizoare exterioare, bare de pavilion longitudinale, scut de protecţie faţă/spate, protecţie praguri, toate cu aspect crom satinat, jante de aluminiu 16", geamuri uşi spate, geamuri custode şi lunetă cu tentă fumurie. Pachetul Cuir (piele) cuprinde tapiţerie din piele/tep (tapiţerie din piele naturală, disponibilă pe partea centrală a scaunului, şi piele ecologică), volan şi ornament schimbător de viteze îmbrăcate în piele.

Noua serie limitată este disponibilă atât în varianta pe benzină, cât şi diesel. Preţurile sunt cuprinse între 13 900 euro  (TVA inclus) pentru varianta pe benzină 1,6 16 V 105 CP 4x2 şi 17 600 euro (TVA inclus) pentru varianta 1.5 dCi 110 CP 4x4. Clienţii pot opta şi pentru alte echipamente în plus, cum ar fi ESP-ASR, geamuri electrice spate sau pentru Dacia Extenso (garanţie extinsă 12 luni / 100 000 km sau 24 luni / 100 000 km). Toate culorile prezente în gama Duster sunt disponibile şi pe seria limitată „Prestige”.

Dacia a vândut anul trecut, la nivel global, 343.233 maşini, iar cel mai vândut model a fost Duster cu 161.203 unităţi, reprezentând 47% din producţie. În România, Dacia a vândut 7.249 de SUV-uri.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO