1EUR = 4.8372 RON | Bucureşti 35 º

News

Dan Voiculescu, chemat la DNA

Dan Voiculescu a fost chemat joi la sediul DNA, după ce Marian Căpăţînă, implicat în dosarul şantajării lui Mircea Băsescu, a afirmat în faţa instanţei că liderul conservator ar fi dat un milion de euro pentru a-l compromite pe Traian Băsescu.

03 iul, 2014 | Agerpres

De altfel, Dan Voiculescu a anunţat miercuri că îl va da în judecată pe Marian Căpăţînă, solicitându-i daune de 100.000 de euro, pentru unele afirmaţii pe care acesta le-a făcut la adresa sa.

''În legătură cu aberaţiile lansate de Marian Căpăţînă la adresa mea, îi atrag atenţia să înceteze cu minciunile. Pe de altă parte, mă gândesc serios să intentez o acţiune legală împotriva lui Marian Căpăţînă, solicitându-i daune de 100.000 de euro. Cu siguranţă banii respectivi ar putea fi valorificaţi de o fundaţie de binefacere sau de un caz social. Aceste minciuni, prezentate ca aşa-zise 'dezvăluiri' de senzaţie, sunt tactici dezvoltate în laboratoarele celor care se încăpăţânează să demonstreze că ridicolul nu doare'', a scris Voiculescu miercuri pe blogul său.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO