De ce merită să încerci ruleta Americana?

Deși nu este un joc foarte popular în rândul europenilor, ruleta americana este disponibilă în foarte multe cazinouri online din România și atrage tot mai mulți vizitatori. Cu toate că unii jucători se feresc de aceasta, pentru că are o reputație proastă nejustificată și grăbită, ca urmare a prezenței unui buzunar extra cu dublu zero care ridica avantajul casei, este de foarte multe ori solicitata.
Ion Dobreanu - joi, 23 sept. 2021, 10:00
De ce merită să încerci ruleta Americana?

Acum, dacă te întrebi de ce merită să alegi ruleta americana în favoarea celei europene, o să primești atâtea răspunsuri către întrebări. Pentru că fiecare vine cu propria versiune. Dar noi preferăm să spunem că nu este una mai bună decât cealaltă și că fiecare trebuie încercată pentru a te convinge de ce ar putea fi noul tău joc preferat. Iar un cod bonus maxbet – care se poate obține rapid si usor – ar putea fi fix avantajul de care ai avea nevoie, pentru a te antrena și experimenta tot ce are de oferit. S-ar putea să te convingă și prin faptul că nu implica strategii avansate de câștig, se potrivește atât profesioniștilor, cât și amatorilor și uneori chiar tine totul de noroc.

Ruleta Americana vs ruleta europeana

Înainte de toate, să ne facem o idee despre ce presupune fiecare dintre cele doua jocuri. Pe scurt, ambele au numere distribuite uniform de-a lungul formei lor, rotunda, iar jucătorul alege un număr pe care pariază, încercând să ghicească asupra căruia se va opri o minge când este aruncata. Ruleta americana are 38 de buzunare, fata de ruleta europeana, care conține doar 37 de buzunare. Cea americana este compusă cu numere 0-36 și încă un buzunar cu 00, ceea ce îngreunează șansele de câștig. Ruletă europeană are doar cifrele 0-36.

Pe lângă diferență de numere dintre cele doua, ruletele se mai diferențiază și prin șansele de câștig pe care le oferă participanților, astfel că și marginea casei poate varia. Conform estimărilor, șansele de câștig sunt de 2.7& la o ruleta europeana, în timp ce marjă ajunge în cazul ruletei americane la 5.26%, adică aproape dublu. Acest lucru se datorează, poate, și faptului că în cazul ruletei europene, în cazul în care bila cade pe zona verde cu spațiu, atunci cei care au pariat își primesc jumătate din suma înapoi.

Pariuri interioare și exterioare în cazul ruletei americane

Șansă de câștig este cea care diferențiază pariurile interioare de cele exterioare – în cazul primelor ți se garantează șanse mici de câștig, dar cu sume mai mari în caz de reușită, iar la celelalte câștigurile sunt mai reduse dar șansele să fii în avantaj mai crescut. Că la orice joc de ruletă și în căzu celei americane poți dispune de cele doua tipuri de pariuri și îl poți alege pe cel pe care îl consideri cel mai potrivit tie.
Pariurile interioare se fac pentru interiorul mesei, iar și aici se poate face pariu pe linie, Split Bet sau pariu pe colțurile numerelor de pe masa, iar aici vorbim despre Corner Bet. Mai există și opțiunea de Basket Bet, dacă se alege să se parieze pe 1,2,0 sau 2,3, 00. În ceea ce privește pariurile exterioare, aici se fac plasări pe cele din afara mesei și poate fi pe culoare, respectiv negru sau roșu, dar și pe numere pare sau impare. Despre Dozen Bet, Column Bet sau Street Bet poți afla mai multe.

Costurile mari ale ruletei europene

În ceea ce privește costurile de participare la o ruleta, sumele solicitate pentru cele doua rulete, americană și europeană, sunt cât se poate de diferite. Ruletă europeană ar solicita o investiție mai mare, dar lucrurile sunt ceva mai diferite în cazul versiunilor online.Cel mai bine ar fi să nu faci plati pe care nu le poți suporta, așa că intereseaza-te întocmai ce presupune jocul virtual, dar și ce timp sau aruncări ți se alocă. Și dacă ar mai trebui să menționăm un avantaj al ruletei americane, și încă unul care nu poate fi ignorat, ar fi faptul că aceasta are un design mai prietenos, mai ușor, mai simplu, ceea ce face că jocul să fie mai intuitiv.

Când istoria spune povesti

Din punct de vedere istoric, ruleta europeană este cea mai veche, aceasta fiind consemnată că apărând în Franța secolului XVIII, dar foarte mulți pun pe seama lui Blaise Pascal apariția unei moșteniri uimitoare, care ar fi început cu o forma primitiva a acestei rulete. După diverse negocieri cu organizatorii, ruleta americana a revenit pentru o ultima interpretare. Versiunea ruletei americane a debutat rapid, că urmare a popularizării jocului, iar asta relativ recent. Iar daca ne-am grăbi să facem niste calcule, am spune că ruleta americana este o versiune îmbunătățită a ceva ce clar avea nevoie să fie modernizat. S-a făcut o evoluție de stil, de înfățișare, de activități și opțiuni, care se joacă de prin ‘96 și în cazinourile online.

Un joc antrenant, competitiv și provocator, ruleta americana te ajuta să descoperi calități de care nu credeai că ești conștient, Și aici ne referim la intuitite, răbdare sau acceptare. În definitiv, aici nu este vorba despre a face planificări sau anticipări, ci despre a trai momentul și a spera la ce este mai bun. Nu este chiar de neglijat că foarte multe persoana s-au îmbogățit de-a lungul timpului jucând ruleta americana, printre cele mai vechi opțiuni de distracție în cadrul unui cazino. Însă, până să ajungi în Las Vegas, capitala acestui univers fascinant al jocurilor de noroc, testează online cât mai mult. Poți face asta des la cazinourile online, în cadrul cărora poți face câteva rotiri – mâini – de antrenament, că să știi la ce s te aștepți până începi să folosești bani reali.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Program de guvernare: USR propune aplicarea „Zero taxe pe salariul minim”
Program de guvernare: USR propune aplicarea „Zero taxe pe salariul minim”
Propunerea USR de program de guvernare include reducerea impozitării muncii prin aplicarea "Zero taxe pe salariul minim", ...
Program de guvernare: USR propune digitalizarea în sănătate, reconstruirea şi adaptarea sistemului la nevoile prezentului
Program de guvernare: USR propune digitalizarea în sănătate, reconstruirea şi adaptarea sistemului la nevoile prezentului
Uniunea Salvaţi România are în vedere, potrivit programului de guvernare pentru care va cere votul Parlamentului, reconstruirea ...
Program de guvernare USR: TVA de 5% la energie electrică şi gaze naturale, eliminarea accizei la energia electrică
Program de guvernare USR: TVA de 5% la energie electrică şi gaze naturale, eliminarea accizei la energia electrică
USR propune în programul de guvernare patru măsuri urgente pentru reechilibrarea preţurilor la energie, respectiv reducerea ...