1EUR = 4.8358 RON | Bucureşti 33 º

Finanţe şi bănci

Depozitarul Central distribuie dividende pentru BRD-Groupe Societe Generale şi Transilvania Broker de Asigurare, începând de joi

Depozitarul Central va distribui, începând de joi, dividendele pentru acţionarii BRD-Groupe Societe Generale şi Transilvania Broker de Asigurare, a anunţat, miercuri, instituţia.

30 mai, 2018 | Agerpres

Valoarea dividendului brut pe acţiune pentru acţionarii BRD-Groupe Societe Generale S.A este de 1,64 lei, iar pentru cei ai Transilvania Broker de Asigurare de 1,04 lei.

'Depozitarul Central informează investitorii că, în perioada 31.05.2018 - 31.05.2021, distribuie dividende pentru acţionarii BRD-Groupe Societe Generale S.A. (simbol BRD). Emitentul va distribui acţionarilor dividendele aferente anului 2017, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,64 lei', precizează Depozitarul Central într-un comunicat remis AGERPRES.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului, la data de 9 mai 2018.

Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari sau în numerar, la ghişeele bancare ale BRD-Groupe Societe Generale S.A. din întreaga ţară.

În ceea ce priveşte acţionarii Transilvania Broker de Asigurare (simbol TBK), Depozitarul Central informează investitorii că dividendele se vor plăti în perioada 31.05.2018 - 31.12.2022.

'Emitentul va plăti acţionarilor dividendele aferente anului 2017, utilizând serviciul naţional lansat de către Depozitarul Central. Valoarea dividendului brut pe acţiune este de 1,04 lei', se precizează în comunicat.

Acţionarii care beneficiază de dividende sunt cei înregistraţi în registrul acţionarilor emitentului la data de 11 mai 2018.

'Pentru acţionarii care sunt clienţi ai unui participant la sistemul RoClear, plata se efectuează prin transfer bancar în contul participantului respectiv. Pentru acţionarii care nu au cont deschis la un participant al sistemului RoClear, plata se face astfel: prin transfer bancar, în baza solicitărilor transmise de acţionari; în numerar, la ghişeele bancare ale Băncii Comerciale Române S.A. din întreaga ţară', precizează Depozitarul Central.

Începând cu anul 2015, ca urmare a modificării cadrului de reglementare aplicabil distribuirii dividendelor şi a oricăror alte sume cuvenite deţinătorilor de valori mobiliare, distribuirea dividendelor se efectuează prin intermediul Depozitarului Central şi al participanţilor la sistemul de compensare decontare şi registru.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO