1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 14 º

News

Dezmăț la Administrația Fondului pentru Mediu: Numărul de angajați crește cu 27%, iar cel al mașinilor de șapte ori

Guvernul a elaborat un act normativ prin care modifică Regulamentul de Organizare și Funcționare a Adminstrației Fondului pentru Mediu (AFM). De fapt, singurele modificări se referă la creșterea numărului de personal și a parcului auto.

10 noi, 2016 | ECONOMICA.net

Numărul maxim de posturi de la AFM este acum de 256, exclusiv președintele și vicepreședintele, potrivit Hotărârii de Guvern publicată în Monitorul Oficial nr 905 de ieri. Potrivit vechiului act normativ, care este modificat de acesta, și care este disponibil aici, pe site-ul AFM,  numărul maxim de angajați este acum, de 201 persoane. Așadar, vor mai fi angajate încă 55 de persoane, ceea ce înseamnă că numărul de angajați crește cu 27%.

O creștere spectaculoasă apare însă la parcul auto de care au nevoie angajații AFM în activitatea de control și de urmărire a proiectelor finanțate de AFM. Potrivit noului act normativ, AFM va avea la dispoziție 20 de autoturisme, cu un consum lunar maxim de carburanți de 300 de litri. În vechea lege, numărul de autoturisme de care dispunea AFM pentru această activitate era de doar trei.

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO