1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 1 º

Imobiliare

Dezvoltatorul grec al Uranus 138, de lângă Palatul Parlamentului, vrea să facă 190 de apartamente în apropiere de Delta Văcăreşti

Cetăţeanul grec Stefan Papazoglou vrea să dezvolte două blocuri de 11 etaje cu 190 de apartamente și retail pe un teren de aproape 4.000 mp amplasat pe Calea Văcărești în Sectorul 4, aproape de Delta Văcărești. Acesta deţine compania de construcţii ateniană SNP Construction cu care a dezvoltat proiectul rezidenţial Uranus 138 cu circa 20 de apartamente din apropierea Palatului Parlamentului. 

22 oct, 2020 | | ECONOMICA.net

Acesta controlează cele trei companii prin care a cerut aprobarea PUZ pentru proiect, Grosvenor Construction, Big Up Construct și Eurodom Ro, potrivit Termene.ro, care după aprobarea PUZ-ului vor dezvolta proiectul rezidențial din imediata apropiere a Deltei Văcărești și a proiectului Delta City, fostul Da Vinci Residence, cu numele schimbat de noul proprietar, compania românească de dezvoltare imobiliară Eden Capital Management.

De asemenea, viitorul proiect dezvoltat de grec se află în proximitatea unui alt proiect rezidențial, pentru care Marioara Micșunescu, care a pierdut în instanță dreptul de a dezvolta un proiect rezidențial cu șase blocuri de trei etaje pe două hectare din Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4 în 2016,  a revigorat în acest an solicitarea de obținere a unui PUZ pentru cinci blocuri de 11 etaje pe un teren de circa 8.700 mp.

Citește și: Cel mai mare ROBOR din ultimele două luni şi jumătate

Grecul va dezvolta 190 de apartamente în cele două blocuri de 11 etaje, iar, potrivit documentelor cercetate de Economica.net, proiectul va avea un POT maxim de de 70%, CUT maxim de 4 și o înălțime de 45 de metri.

Potrivit oficialilor companiilor dezvoltatoare, startul construcției proiectului de lângă Delta Văcărești va fi în trimestrul doi al anului 2021, iar vânzările vor începe după ce construcția se va ridica deasupra pământului.

Citește și: Alertă de urgență în București: masca obligatorie pe stradă

Bugetul alocat pentru dezvoltare este de 12-13 milioane de euro, cu tot cu terenul pe care va fi dezvoltat proiectul. SPN Construct a mai construit și proiectul rezidențial Sun Park Residence din apropierea mall-ului Sun Plaza.

 Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO