Digi Mobil, lider la portarea numerele de telefon în luna ianuarie în România şi Spania

În România, principala piață a grupului, potrivit datelor comunicate de Autoritatea Națională pentru Administrarea și Reglementarea Comunicațiilor (ANCOM), în rețeaua Digi Mobil s-au portat aproape 38.000 de numere de telefonie mobilă în luna ianuarie. Acestea au reprezentat 46% din totalul numerelor portate pe acest segment și un progres cu 5% față de portările înregistrate în ianuarie 2020. 
Lidia Neagu - joi, 11 feb. 2021, 13:52
Digi Mobil, lider la portarea numerele de telefon în luna ianuarie în România şi Spania

Performanța a fost susținută, potrivit operatorului, și de oferta lansată în ianuarie 2021 sub titlul ”Cel mai tare în portare”, prin care abonații noi sau cei existenți pot beneficia timp de 6 luni de o reducere cu 50% a prețului la abonamentul de telefonie mobilă portat în rețeaua Digi Mobil.

În România, Digi Mobil este lider incontestabil al portabilității pe piața de telefonie mobilă, de la lansarea serviciului de portare, în octombrie 2008, până în prezent.

În Spania, conform cifrelor prezentate de autorități, în ianuarie, Digi a câștigat 17.900 de numere de telefonie mobilă (portabilitate netă), fiind cel mai performant operator de telecomunicații mobile de pe piața iberică, din perspectiva portabilității. De altfel, filiala din Spania a grupului s-a poziționat ca unul dintre performerii de pe acest segment, pe tot parcursul anului 2020, devenind al cincilea cel mai important operator de telefonie mobilă de pe piața autohtonă, potrivit datelor publicate de Comisia Națională pentru Piețe și Concurență (CNMC).

Tot de la începutul acestui an, Digi Spania a introdus în portfoliu un nou produs destinat utilizatorilor de servicii de voce și date mobile, „IlimiTODO”, continuând, în paralel, extinderea rețelei de puncte de prezență cu încă 4 puncte Digi, în centrele comerciale din Sevilla.  

Digi oferă servicii de telefonie mobilă pe piața spaniolă din 2008 și activează ca Mobile Virtual Network Operator (MVNO), în baza unui acord încheiat cu Telefonica Moviles Espana (TME). Pe aceeași piață, Digi oferă, din 2018, și servicii de telefonie fixă și internet fix.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balş: În 2022 vom trece la etapa de convieţuire cu virusul. Varianta Omicron se va extinde şi în România, nu trebuie să intrăm în panică
Adrian Marinescu, directorul Institutului Matei Balş: În 2022 vom trece la etapa de convieţuire cu virusul. Varianta Omicron ...
Directorul medical al Institutului de Boli Infecţioase Matei Balş din Capitală a explicat pentru News.ro noul context ...
Japonia va creşte contribuţia financiară pentru menţinerea trupelor americane pe teritoriul său
Japonia va creşte contribuţia financiară pentru menţinerea trupelor americane pe teritoriul său
Japonia îşi va creşte contribuţia financiară pentru menţinerea trupelor americane pe teritoriul său începând cu ...
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar 6.12.2021
Cum începe leul săptămâna – curs valutar interbancar 6.12.2021
Euro începe prima zi din săptămână la valori apropiate de cea anunţată vineri de BNR.