Din întreagă Peninsula Iberică, Barcelona este oraşul preferat de români (studiu)

Barcelona este, pentru cei ce folosesc serviciile Wizz Tours, prima alegere când au ca destinaţie turistică Spania, cu 8% dintre rezervări, iar plajele şi insulele exotice din Spania rămân în topul rezervărilor, potrivit unui studiu Wizz Tours remis, vineri, AGERPRES.
Economica.net - vin, 14 apr. 2017, 10:33
Din întreagă Peninsula Iberică, Barcelona este oraşul preferat de români (studiu)

Totodată, populara destinaţie catalană este a 3-a opţiune din totalul tuturor călătoriilor realizate din România. De altfel, oraşul din Catalonia nu numai că este o opţiune perfectă de a petrece un city break, dar poate fi şi locul de îmbarcare spre alte destinaţii cum ar fi Costă Brava sau Andorrra.

Spania reprezintă una dintre destinaţiile preferate de vacanţă pentru turiştii români, indiferent de sezon, mai ales când vorbim despre staţiunile spectaculoase de pe malul Marii Mediteraneene: Costa Brava, Costă Blanca, Costa del Sol, sau despre paradisurile turistice din insulele Canare (Tenerife) sau Insulele Baleare (Palma de Mallorca), unde se pot bucură de soare, plajă şi nisip tot timpul anului.

‘Spania este una dintre preferatele turiştilor din România, în special Barcelona, Valencia, Madrid, Costă Brava sau Tenerife. De altfel, pentru a se putea bucură de minunatele plaje din Mallorca şi Tenerife, cât şi de cele de pe coasta Marii Mediteraneene, Wizz Tours le pune la dispoziţie opţiunea de transfer, un serviciu rapid şi confortabil ce poate fi rezervat nu doar pentru drumurile locale între oraş şi aeroport, ci şi spre hotelurile dorite de pe tot cuprinsul ţării. În felul acesta turiştii au o vacanţă relaxată, fără griji’, declară Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

În Spania, 39% dintre turiştii din România preferă hotelurile de trei stele, 30% pe cele de patru şi doar 20% dintre ei ar alege o cazare de două stele. Procentul celor care preferă cazare de trei stele în Barcelona este puţin mai mare, adică 41%, în timp ce în hotelurile de o categorie superioară (patru stele) se cazează 23% dintre turişti, iar în cele de două stele 25%. Cât priveşte durata sejurului, media pentru Barcelona este de 3,9 zile, iar pentru Spania, în general, de 4,64 de zile.

Pentru cei ce doresc să îşi rezerve o vacanţă în următoarea perioada, Wizz Tours vine cu o oferta specială: 10 euro reducere pentru fiecare noapte de cazare, aşadar cu cât concediul este mai lung, cu atât reducerea este mai mare. Discount-ul se poate obţine dacă se introduce codul ‘LONGSUMMER’ în timpul procesului de rezervare, pe wizztours.ro.

‘Spania este foarte populară în lunile de primăvară-vara, în special în august, dar septembrie, octombrie, noiembrie sau ianuarie au, de asemenea, un grad mare de încărcare. Oferta Wizz Tours este una extrem de generoasă cu 6.000 de locuri de cazare de la hoteluri boutique de cinci stele, până la apartamente cu preţ redus. Aşadar, turiştii pot face rezervări pentru pachetele avantajoase de zbor şi cazare oferite de Wizz Tours oricând în timpul anului şi nu mai sunt nevoiţi să aştepte ofertele de tip last-minute. Mai mult decât atât, până la sfârşitul acestei luni, Wizz Tours oferă o reducere de 10 de euro pentru fiecare noapte de cazare, aşadar pentru pachetele de zbor şi cazare de 7, 10 sau 15 nopţi se pot obţine reduceri de 70, 100 sau 150 de euro. În felul acesta, turiştii se pot bucură mai mult de soare şi vacanţă, iar reducerile sunt dintre cele mai atractive’, explică Istvan Csanalosi, director general Wizz Tours.

Din România, Wizz Tours oferă pachete de zbor şi cazare de pe cinci aeroporturi (Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Craiova).

Wizz Tours este o platforma de pachete de călătorii ce oferă bilete de avion şi hotel în reţeaua Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est.

Te-ar mai putea interesa și
O „forţă de reacţie rapidă” a UE ar putea să fie înfiinţată în 2025, susţine Parisul
O „forţă de reacţie rapidă” a UE ar putea să fie înfiinţată în 2025, susţine Parisul
O 'forţă de reacţie rapidă' a Uniunii Europene, evocată joi de preşedintele francez Emmanuel Macron şi destinată unor operaţiuni de tipul evacuării de cetăţeni din ţări în criză, ar......
Mecanismul privind salariul minim european începe de la 1 iulie
Mecanismul privind salariul minim european începe de la 1 iulie
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri că mecanismul privitor la implementarea salariului minim european va începe ...
UE înăspreşte regulile pe care trebuie să le respecte retailerul chinez de modă Shein
UE înăspreşte regulile pe care trebuie să le respecte retailerul chinez de modă Shein
Comisia Europeană a desemnat, vineri, în mod oficial, comerciantul Shein drept platformă online foarte mare (VLOP) în ...
Ciolacu: Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori
Ciolacu: Sunt bani de salarii, sunt bani de pensii, sunt bani pentru profesori
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, că Guvernul are toţi banii necesari pentru a plăti pensiile şi salariile, ...