1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Divizia imobiliară a grupului Alpha Bank a vândut 202 apartamente în valoare de 20 de milioane de euro în prima jumătate din acest an

După ce anii trecuţi a preluat mai multe proiecte rezidenţiale finanţate de Alpha Bank pe piaţa locală, divizia imobiliară a grupului a vândut 202 apartamente cu o valoare totală de aproximativ 20 de milioane de euro. 

21 iul, 2017 | | ECONOMICA.net

Mai multe proiete rezidenţiale, care au intrat în insolvenţă, au fost preluate de banca finanţatoare şi înglobate sub umbrela diviziei de imobiliare, Alpha Real Estate Services. În primele şase luni din acest an, divizia de imobiliare a grupului Alpha Bank a vândut 202 de apartamente din proiectele Parcul Privighetorilor, Doamna Ghica Plaza, Asmita Gardens, Poseidon Residence şi Green Vista Residence. 

"Vânzările apartamentelor în proiectele gestionate de Alpha Real Estate au înregistrat o creştere cu aproximativ 50% mai mare faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut", spune afirmă Iulian Călin, director general al Alpha Real Estate Services.

Cele mai multe apartamente vândute au fost cele din proiectul Asmita Gardens (71 unităţi), urmate de cele din Doamna Ghica Plaza (66 unităţi), Poseidon (48 unităţi), Parcul Privighetorilor (11 unităţi) şi Green Vista (6 unităţi), arată datele companiei transmise la solicitarea ECONOMICA.NET.  

Alpha Real Estate Services a demarat anul trecut lucrările pentru finalizarea proiectelor Poseidon Residence (156 apartamente) şi Green Vista Residence (ultimul bloc cu 50 de apartamente din totalul de 256). Valoarea investiţiei pentru cele două proiecte rezidenţiale se ridică la circa 19 milioane de euro. În prezent, lucrările sunt finalizate urmând ca ambele complexuri rezidenţiale să fie livrate în perioada imediat următoare.

Compania mai are disponibile spre vânzare un total de 350 de apartamente din proiectele aflate în portofoliu. 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO