1EUR = 4.8735 RON | Bucureşti 3 º

Finanţe şi bănci

Doi directori ai Deutsche Bank din Londra au chemat la birou croitori de lux, în ziua în care banca a anunţat desfiinţarea a 18.000 posturi

Doi directori ai Deutsche Bank din Londra au chemat la birou croitori de lux, luni, chiar în ziua în care cea mai mare bancă germană a anunţat desfiinţarea a 18.000 de locuri de muncă la nivel mondial, informaţie care a atras critici din partea directorului general Christian Sewing, relatează publicaţia The Guardian, potrivit News.ro.

13 iul, 2019 | News.ro

"Nu pot să înţeleg cum cineva poate chema croitorii pentru a proba costume lunea. În aceeaşi zi, a trebuit să spunem multora dintre colegii noştrii din domeniul tranzacţiilor cu acţiuni că trebuie să plece", a declarat Sewing publicaţiei de afaceri Handelsblatt.

"Mă aştept ca cei doi colegi să nu uite telefonul meu", a mai spus Sewin, adăugând că purtarea directorilor din Londra "nu corespunde în niciun fel cu valorile noastre".

După ce doi bărbaţi care duceau costume de haine împachetate au fost văzuţi ieşind din sediul Deutche Bank, la începutul acestei săptămâni, s-a aflat că aceştia erau de la croitoria de lux Fielding & Nicholson. Ian Fielding-Calcutt, fondatorul croitoriei, şi Alex Riley au fost la birourile Deutsche Bank la directori de rang înalt, chiar în ziua în care banca a anunţat planurile de a desfiinţa o cincime din forţa de muncă la nivel mondial, potrivit  News.ro.

Deutsche Bank are 7.000 de angajaţi la Londra, iar unii analişti anticipează că până la 3.000 de posturi ar putea fi desfiinţate la operaţiunile din City.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO