1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

Dragnea: Am transmis premierului că nu mă interesează cine conduce Tarom; important e să devină o companie puternică, profitabilă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că i-a transmis premierului că nu-l interesează cine se află la conducerea Tarom, adăugând că este important ca această companie aeriană să devină una puternică, stabilă şi profitabilă.

21 aug, 2017 | Agerpres

'Sper să nu se supere premierul, a vrut să deschidă subiectul Tarom. I-am spus că nu mă interesează cine e acolo, vreau doar ca această companie să ajungă aşa cum am stabilit în programul de guvernare şi în campania electorală, o companie aeriană puternică, stabilă şi profitabilă şi care să devină, totuşi, o mândrie naţională ', a declarat Liviu Dragnea la plecarea de la sediul Guvernului unde a avut o discuţie de cinci ore cu premierul Mihai Tudose şi vicepremierii Marcel Ciolacu şi Sevil Shhaideh.

Întrebat de presă în acelaşi context dacă a luat vreo decizie în legătură cu noua conducere de la Tarom, Tudose a răspus: 'Vă repet, nu primul-ministru numeşte directorul de la Tarom, (...) este atributul CA-ului de acolo şi răspunde, evident, ministrul de resort'.

'Domnul ministru a venit astăzi, mi-a prezentat demisia directorului de la Tarom, i-am urat succes în găsirea unui management competent', a completat premierul.

La sediul Guvernului a fost prezent şi preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO