1EUR = 4.7789 RON | Bucureşti 8 º

News

Drept la replică de la Porr Construct SRL

Porr Construct SRL a trimis redacţiei ECONOMICA.NET un drept la replică pe care vi-l prezentăm integral.

28 mar, 2017 | ECONOMICA.net

Subscrisa Porr Construct SRL, înţelegem să ne exercităm dreptul la replică faţă de informaţiile din cuprinsul articolului "Probleme la construcţia birourilor Orhideea Towers. Austriecii au dat ţeapă unei firme româneşti", publicat în data de 23 martie 2017 de către România TV atât pe site-ul www.romaniatv.net, cât şi pe site-ul www.economica.net .

Este regretabil că o insituţie de presă ca a dvs. a dat curs demersului Urban Construct SRL fără să înţeleagă că în acest fel a fost atrasă într-o dispută comercială. Nu s-ar fi ajuns la această situaţie dacă demersul jurnalistic ar fi fost precedat de solicitarea, în prealabil, din partea subscrisei, a unui punct de vedere cu privire la aspectele care fac obiectul relatării gazetăreşti.

Apreciem că articolul menţionat aduce o gravă atingere imaginii subscrisei, întrucât prezintă ca adevărate simple susţineri inserate într-o cerere de chemare în judecată. Subscrisa considerăm că locul potrivit pentru a se exprima şi dovedi pretenţiile şi/sau apărările privind modul de executare a unui contract este instanţa de judecată, şi nu presa. Demersul Urban Construct SRL de a se adresa presei înainte de a-şi dovedi susţinerile în instanţa de judecată ar fi trebuit să constutie un semnal de alarmă pentru dumneavoastră, fiind evidentă intenţia Urban Construct SRL de a vă transforma într-un element de presiune asupra instanţelor de judecată.

În forma sa actuală, articolul reprezintă o gravă dezinformare a opiniei publice, de natură să ne aducă grave prejudicii.
În spiritul unei corecte informări a opiniei publice, vă rugăm să publicaţi în aceleaşi condiţii de paginare o precizare, cu privire la caracterul unilateral al demersului jurnalistic iniţial, însoţită de prezentarea prezentului drept la replică.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO