1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 2 º

News

E-Boda intră pe piaţa smartphone-urilor prin lansarea a două modele GALERIE FOTO

E-Boda, unul dintre cei mai mari producători autohtoni de dispozitive electronice şi IT&C, a intrat pe piaţa smartphone-urilor prin lansarea a două device-uri şi vrea vânzări de 15-20.000 de unităţi pe acest segment până la finalul anului.

11 iul, 2013 | ECONOMICA.net

Astfel românii au prezentat astăzi noul V100 Storm, un smartphone de clasă entry şi V200 Eruption un dispozitiv puternic şi performant.

Terminalul Eruption V200 are un ecran IPS QHD de 4.5”, vine cu un design slim şi atractiv care integrează un procesor MT 6589M Quad Core de 1.2 GHz ce rulează pe sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean şi este disponibil la preţul recomandat de 949 lei.

Storm V100 este dispozitivul creat pentru utilizatorii care au nevoie de funcţiile avansate ale unui smartphone, dar dispun de un buget limitat. Acesta vine cu un ecran IPS de 4” şi procesor MT 6577 Dual Core de 1 GHz ce rulează pe sistemul de operare Android 4.1.1 Jelly Bean şi este disponibil la preţul recomandat de 649 lei.

V200 are o grosime de 8.9 mm, carcasa telefonului integrează un display IPS de 4.5”, sensibil la atingere în 5 puncte, ce permite gamerilor să realizeze cele mai complexe gesturi în joc.  Rezoluţia de QHD de 960x540 Mps şi tehnologia IPS oferă culori vii, unghiuri mari de vizualizare şi contraste puternice, astfel încât utilizatorii să se bucure de filmele, cărţile sau revistele preferate în mişcare, oriunde s-ar afla.

Vine cu o cameră foto principală de 8 MP pentru a surprinde cele mai frumoase momente cu ajutorul funcţiilor Face Detection, Smile Shot sau Continous Shot de până la 99 de cadre. Camera frontală de 2 MP permite realizarea apelurilor video 3G sau prin intrmediul aplicaţiilor precum Skype. Telefonul mai dispune de conectivitate 3G, Wi-Fi şi Bluetooth  

V100 are o cameră foto de 5 MP permite captarea celor mai frumoase momente şi împărtăşirea lor pe reţelele de socializare, prin intermediul conectivităţii 3G sau Wi-Fi. Memoria internă de 4 GB, ce poate fi extinsă până la 32 GB, permite stocarea unui număr mare de aplicaţii dintre cele mai variate: de la business sau educaţie, până la muzică şi divertisment.  Smartphone-ul vine şi cu o serie de aplicaţii preinstalate cum ar fi: Firefox, Chrome, Facebook, Twitter, Documents to go, Adobe Reader sau RoTaxi. În plus, modelul Storm V100 are integrat receptor GPS cu asistent A-GPS pentru călătorii fără surprize neplăcute.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO