1EUR = 4.8127 RON | Bucureşti 11 º

Companii

eJobs lansează Brand Your HR, o divizie dedicată serviciilor de employer branding, care-i va aduce venituri de 500.000 de euro în 2018

eJobs, cea mai mare platformă de recrutare online din ţara noastră, lansează Brand Your HR, o divizie de business prin care va oferi servicii dedicate de employer branding companiilor din România. Pentru 2018, compania estimează venituri de jumătate de milion de euro din divizia Brand Your HR.

Prin noua divizie de business, eJobs va oferi o gamă integrată de servicii, precum audit şi cercetare de brand, strategie şi dezvoltare de brand de angajator, comunicare internă și externă de HR, employee engagement şi dezvoltare sisteme de compensaţii şi beneficii angajați. Toate acestea - cu scopul creşterii atractivității companiilor în rândul candidaților, atragerii unui număr mai ridicat de aplicanţi relevanţi, într-un timp mai scurt, şi creşterii nivelului de retenţie a angajaţilor în cadrul companiei.

"Am construit acest business-unit pentru a pune sub o umbrelă comună toate serviciile pe care eJobs le va oferi companiilor, începând de astăzi, în direcţia dezvoltării, consolidării şi eficientizării proceselor de recrutare, fidelizare şi retenţie angajaţi. ‘Data-driven Employer Branding’ este eticheta sub care vom dezvolta toate proiectele noastre, folosind metodologii dezvoltate intern şi know-how-ul specific, acumulat de eJobs în 18 ani de leadership pe piaţa recrutării online. Suntem convinşi că abordarea noastră este reţeta cea mai sigură pentru a genera rezultate măsurabile pentru orice client interesat de cultivarea brandului său de angajator", spune Andrei Frunză, CEO al eJobs Group.

Brandul de angajator se numără printre cele mai importante criterii funcţie de care candidaţii îşi aleg locul de muncă. Doar 9% dintre companii investesc în programe prin care să-şi dezvolte şi să-şi consolideze un brand atractiv de angajator pentru eficientizarea procesului de recrutare şi pentru retenţia angajaţilor, conform unui sondaj desfăşurat de eJobs pe un eşantion format din 180 de companii din România.

"Brandul de angajator joacă un rol decisiv în atragerea și retenția angajaților, mai ales într-o piață în care diferențele salariale pentru poziții similare din companii diferite au devenit aproape infime. În plus, candidații încep să contextualizeze orice ofertă, analizând tot mai mulți factori, nu doar componenta financiară. Din sondajele pe care le desfășurăm periodic, am aflat că jumătate dintre angajații români nu ar schimba doar pentru bani un job care le place și îi face fericiți. Pe lângă posibilitățile de dezvoltare profesională sau alte beneficii, angajații încep să țină seama tot mai mult și de aspecte legate de reputația companiei, de cultura și valorile sale. Ca urmare, există încă în piață exemple de companii care în continuare nu reușesc să atragă angajați valoroși chiar dacă plusează cu până la +40% peste ofertele financiare similare din piață", explică Andrei Frunză, CEO al eJobs Group.

Lansată în anul 1999, eJobs este astăzi cea mai mare platformă de recrutare online din România, cu peste 3,5 milioane de profesionişti conectaţi la piața muncii şi cu peste 30.000 de joburi active în orice moment. eJobs Group face parte din grupul media Ringier România, membru Ringier AG.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO