1EUR = 4.8742 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Elveţienii de la ACC Investments vor să ajungă la un portofoliu de 1.000 de apartamente pe piaţa imobiliară românească

Elvețienii de la ACC Investments, controlați de antreprenorul Claudio Cisullo, vor să ajungă la un portofoliu de 1.000 de apartamente pe piaţa imobiliară autohtonă, în zone premium din Bucureşti şi Cluj-Napoca, pe care vor să le închirieze inclusiv prin Booking.com sau Airbnb.

28 sep, 2019 | | ECONOMICA.net

„Suntem în proces de construire a unui portofoliu de 1.000 de unități, in locații premium din București și Cluj. Câteva tranzacții sunt în etapa finală în acest moment, altele sunt în plină desfășurare”, spune Elisabeth Ehrsam, reprezentant al companiei.

Potrivit oficialului ACC Investments, principalele tranzacții din acest an includ Luxuria Domenii și Aviatiei Park, proiecte în care compania crede și de la care are așteptări mari.

Elvețienii dețin momentan apartamente în proiectele rezidențiale Cortina Residence si Greenfield, Luxuria Domenii și Aviatiei Park, ultimele două încă nefinalizate.

Echipa din România va fi coordonată direct de către Claudio Cisullo.

„România este o ţară dinamică, cu un excelent randament pentru investitori. Sectorul imobiliar este atrăgător, îl urmăresc de ceva vreme şi sunt convins că decizia de a investi aici vine la timpul potrivit. Sunt nerăbdător să îmi lansez proiectele pe această piaţă cu mult potenţial”, a spus Claudio Cisullo.

Alături de Claudio Cisullo, care este preşedintele companiei, membrii comitetului de conducere consultativ al ACC Investments sunt: Mihnea Vasiliu, CEO al Ringier România, Gabriel Biriş, avocat şi fost secretar de stat în cadrul Ministerului Finanţelor şi Corina Vinţan, fondatorul Links Associates şi fost director general pentru comunicare în Ministerul Afacerilor Externe.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO