evoMAG schimbă interfaţa site-ului şi introduce posibilitatea comenzii fără cont de client

evoMAG schimbă interfaţa site-ului şi introduce posibilitatea plasării de comenzi fără a mai fi necesară configurarea unui cont de client, estimând o creştere de peste 5% a vânzărilor companiei, precum şi o majorare a numărului de comenzi plasate de pe dispozitivele mobile, arată un comunicat.
Economica.net - joi, 28 sept. 2017, 10:06
evoMAG schimbă interfaţa site-ului şi introduce posibilitatea comenzii fără cont de client

Noile modificări îmbunătăţesc experienţă de cumpărare a clienţilor, prin navigarea mai uşoară în site şi simplifică procesul de achiziţie, făcându-l mai rapid. Cele două măsuri fac parte din planurile de pregătire a evoMAG pentru Black Friday şi pentru cel mai aglomerat sezon din an.

‘Pentru clienţii magazinelor online, timpul alocat cumpărăturilor şi simplitatea procesului de achiziţie au fost dintotdeauna esenţiale. Datorită celor două proiecte pe care le-am implementat în site-ul evoMAG, le oferim acum clienţilor o experienţă de cumpărare îmbunătăţită cu opţiunea de a accesa şi a urmări mai uşor şi mai rapid produsele pe care şi le doresc’, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Nouă interfaţă aduce modificări importante la nivel de design, dar şi tehnologic, site-ul având acum o viteză de încărcare mult mai mare comparativ cu versiunea anterioară.

Categoriile de produse sunt mai uşor de identificat, fiecare fiind reprezentată şi de un simbol grafic. Pentru uşurinţă în căutare, la trecerea cursorului pe deasupra ficarei categorii de produse, sunt afişate, în partea dreapta a paginii, cele mai reprezentative promoţii, clienţii putând vedea imediat, spre exemplu, produsele aflate la reduceri din categoriile: Laptopuri şi Tablete, Telefoane Mobile şi Accesorii, Televizoare etc.

La nivel general, interfaţă actuală foloseşte o nouă grafică, mai simplă, modernă, aerisită şi un nou font cu un aspect mai plăcut şi prietenos cu utilizatorii.

Bannerele afişate pe prima pagină sunt mai mari, mai atractive, iar produsele sunt puse mai bine în valoare. Imaginile pentru fiecare produs sunt acum mai mari, iar informaţiile despre preţ, reduceri, garanţii şi modalităţile de livrare sunt grupate în partea dreapta a paginii, şi sunt mai bine evidenţiate.

Procesul de plasare a comenzilor online a fost eficientizat, evoMAG oferind acum posibilitatea clienţilor să comande produsele pe care şi de doresc fără să-şi configureze, în prealabil, conturi de clienţi.

‘Clienţii au alternativă de a face achiziţii de pe evoMAG.ro fără a avea nevoie de configurarea unui cont şi pot beneficia acum de un proces de achiziţie mult mai rapid. Estimăm că această nouă facilitate de plasare a comenzilor va fi folosită de mulţi clienţi, însă ne aşteptăm să aibă şi mai mult succes în rândul tinerilor de până în 30 de ani şi să fie accesată cu precădere de pe smartphone-uri’, explică Mihai Pătraşcu.

Cele două schimbări deschid seria de pregătiri pentru Black Friday şi pentru cel mai aglomerat sezon din an şi se alătură celorlalte măsuri menite să faciliteze accesul clienţilor la produsele din site şi să le maximizeze experienţă de cumpărare, precum: livrare rapidă, în una sau trei ore, livrare cu flota propie, plata în rate fără dobânda, înfiinţarea de puncte de colectare a produselor şi introducerea în portofoliu de servicii IT.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerţ electronic din România. Magazinul online comercializează peste 170.000 de produse din domeniile ITC, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport, fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor. evoMAG a realizat anul trecut o cifra de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane.

Te-ar mai putea interesa și
Premierul Poloniei sfidează UE şi anunţă că activitatea minei Turow nu va fi oprită
Premierul Poloniei sfidează UE şi anunţă că activitatea minei Turow nu va fi oprită
Exploatarea la suprafaţă a lignitului de la mina Turow şi operarea centralei energetice vor continua, în pofida deciziei Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE) de a cere Poloniei să......
Cîţu: Necesarul de paturi ATI pentru COVID-19 ar putea creşte la 2.000 – VIDEO
Cîţu: Necesarul de paturi ATI pentru COVID-19 ar putea creşte la 2.000 – VIDEO
Prim-ministrul Florin Cîţu a estimat, marţi, că necesarul de paturi ATI pentru COVID-19 ar putea creşte la 2.000 şi ...
Reorganizarea producţiei legumelor şi fructelor, esenţială pentru valorificarea potenţialului în domeniu – Mihai Micu, Ministerul Agriculturii
Reorganizarea producţiei legumelor şi fructelor, esenţială pentru valorificarea potenţialului în domeniu – Mihai ...
Reorganizarea sistemului de producţie, procesare şi comercializare a legumelor şi fructelor va fi esenţială pentru a ...
Avertisment Agenţia Europeană de Mediu: Nivelul poluanţilor atmosferici este prea ridicat în Europa
Avertisment Agenţia Europeană de Mediu: Nivelul poluanţilor atmosferici este prea ridicat în Europa
Mulţi cetăţeni ai Uniunii Europene inspiră zilnic un nivel inacceptabil de ridicat de poluanţi atmosferici, potrivit ...