Federaţia Română de Judo şi Federaţia Română de Lupte au un nou partener: OMNIASIG Vienna Insurance Group

OMNIASIG Vienna Insurance Group a încheiat un nou parteneriat împreună cu Federaţia Română de Judo şi Federaţia Română de Lupte, parteneriat ce stă sub umbrela campaniei OMNIASIG pentru PERFORMANŢĂ. Prin intermediul acestui parteneriat, OMNIASIG susţine activitatea celor două federaţii şi va lansa, împreună cu acestea, o serie extinsă de iniţiative menite să crească gradul de notorietate a celor două sporturi, faţă de cât mai multe categorii de public, susţinând astfel performanţa pe toate planurile. Parteneriatul este încheiat pe o perioadă de un an şi va putea fi extins şi în anii următori.
Economica.net - joi, 24 mai 2018, 06:39
Federaţia Română de Judo şi Federaţia Română de Lupte au un nou partener: OMNIASIG Vienna Insurance Group

„Susținerea performanței și a evoluției fac parte din activitatea permanentă a OMNIASIG, astfel încât acest nou pas a venit firesc, respectiv extinderea demersurilor noastre în zona sportului. Am ales să sprijinim Federațiile de Judo și de Lupte nu doar pentru că valorile noastre sunt foarte apropiate, ci și pentru că ambele sunt sporturi care educă prin principiile lor și inspiră tânăra generație să gândească într-un mod creativ și corect și să fie responsabilă”, a declarat Mihai Tecău, Preşedinte Directorat, OMNIASIG Vienna Insurance Group.

OMNIASIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Directorat, sub supravegherea și coordonarea Consiliului de Supraveghere. Compania are un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă.

Vienna Insurance Group (VIG) este principalul expert pe piața asigurărilor în Austria precum şi in Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii, este format din aproximativ 50 de companii din 25 de ţări. VIG are o experienţă de peste 190 de ani în domeniul asigurărilor. Având aproximativ 25.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil în Austria și în piețele ECE pe care activează. Grupul se bucură de o poziţionare excelentă, care îi permite să valorifice oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 de milioane de locuitori. Vienna Insurance Group este compania cel mai bine cotată dintre emitenţii care fac parte din ATX, indicele principal al Bursei de Valori din Viena. Grupul este, de asemenea, listat la Bursa din Praga.

Te-ar mai putea interesa și
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Câți bani au primit directorii Hidroelectrica anul trecut
Hidroeletrica, cel mai mare producător de energie electrică din România, a publicat raportul privind remunerațiile acordate directorilor și membrilor Consiliului de Supraveghere în anul 2023,......
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Noua Casă – 100 de garanţii, în prima lună
Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM (FNGCIMM) a acordat 100 de garanţii în programul Noua Casă, în ...
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Andrei Sota, Signal Sigma: În ce investim în 2024
Dacă principala enigma a lui 2023 a fost „Vom avea o recesiune sau nu?”, în 2024 întrebarea esențială devine „Va ...
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
E oficial. Plafonarea tarifelor RCA, prelungită până la 30 iunie
Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, joi, că Guvernul prelungeşte cu încă trei luni, până la 30 iunie, plafonarea tarifelor ...