1EUR = 4.7794 RON | Bucureşti 5 º

News

Femeile preferă maşinile compacte-medii şi SUV-urile - studiu

Un procent de 90% dintre bărbaţi şi de 91% dintre femei conduc maşini din clasa compactă (hatchback, combi sau sedan) şi doar 10% dintre bărbaţi şi 9% dintre femei conduc SUV-uri, reiese din studiul local al Business Lease România, realizat asupra propriei flote auto administrate.

12 oct, 2016 | Agerpres

Cu toate acestea, la nivel de preferinţă, femeile aleg compactele-medii şi SUV-urile, în timp ce bărbaţii se orientează către modele mai impunătoare, din clasa limuzine (maşini mari, de lux).

Conform studiului, din totalul parcului de autovehicule gestionate de Business Lease, 75% dintre şoferi sunt bărbaţi, iar 25% sunt femei.

'Există mai multe categorii de clienţi, de la companii cu o politică de achiziţie bine definită, care clasifică pe fiecare nivel ierarhic tipul maşinilor permise ca brand, model, motorizare, buget, perioadă de utilizare şi rulaj maxim, până la companii care fac achiziţii în funcţie de oportunitatea de pe piaţă în momentul cumpărării. Pe lângă acestea, există şi companii care fac achiziţii în funcţie de imaginea rezultată din asocierea cu un brand', a declarat Philip Aarsman, managing director Business Lease România.

Potrivit studiului, nici în afaceri femeile nu trec cu vederea importanţa siguranţei la volan, optând de cele mai multe ori pentru airbag-uri suplimentare. Alte dotări pe care doamnele şi domnişoarele insistă să le aibă maşina condusă ar fi: cutie automată, încălzire în scaune, proiectoare de ceaţă, climă şi navigaţie. Bărbaţii sunt mai tehnici, preferând un automobil cu motor puternic sau un sistem audio mai bun. Cu toate acestea, în mod surprinzător, domnii sunt cei care au preferinţe legate de culoarea maşinii.

Compania Business Lease este expertă în furnizarea de soluţii complete de Leasing operaţional şi Mobilitate, atât pentru companii mari, cât şi pentru companii mici şi mijlocii. În plus, importatorii şi dealerii beneficiază de soluţii personalizate în domeniile de leasing captiv, finanţarea stocurilor dealerilor şi alte produse şi servicii de finanţare.

Portofoliul Business Lease Group cuprinde peste 42.000 de contracte. În afară de Olanda, unde are sediul central şi numeroase sucursale regionale, Business Lease este un jucător important în Polonia, Slovacia, Cehia şi Ungaria.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO