Fiica lui Ioan Niculae şi-a creat propriul brand de bijuterii de lux, aur, diamante şi safire

Adina Niculae, fiica magnatului Ioan Niculae, căzut momentan în dizgraţie, şi-a înregistrat la OSIM propriul brand de bijuterii de lux, Dita von Helen. Înregistrarea mărcii la OSIM a avut loc în mai 2019. La ora actuală, compania de bijuterii de lux şi ceasuri sub brandul Dita Von Helen. Preţurile bijuteriilor pornesc de la 4.999 lei şi merg până la câteva zeci de mii de lei. Bijuteriile vândute prin eMag sunt în ediţie limitată, iar cele comandate pe site pot fi făcute la comandă din materiile alese de viitorul proprietar. Compania lucrează doar cu pietre preţioase acreditate de GIA, cea mai importantă companie din lume în autentificarea diamantelor.
Gabriela Ţinteanu - Dum, 15 ian. 2023, 09:58
Fiica lui Ioan Niculae şi-a creat propriul brand de bijuterii de lux, aur, diamante şi safire

Nu ştim dacă regina gotică Dita von Teese, soţia „teribilului” rocker Marilyn Manson, a avut sau nu vreo influenţă în alegerea numelui brandului Dita Von Helen, ales, de Adina Niculae pentru actualul său brand de bijuterii de lux. Cert este că pe data de 15 mai 2019 noul brand este înregistrat la OSIM.

Pe 15 mai 2019, Adina Elena Niculae, fiica omului de afaceri Ioan Niculae, a depus la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, prin firma Trade Mark Agency, specializată în înregistrarea de mărci proprii la OSIM cererea pentru înregistrarea mărcii de bijuterii Dita Von Helen.

Potrivit cererii publicate în Buletinul Oficial de Proprietate Industrială, marca Dita von Helen cere protecţie conform clasificării de la Viena pentru produse şi servicii grupate pe următoarele clase: „Metale preţioase şi aliaje ale acestora, bijuterii, pietre preţioase şi semipreţioase, ceasornice şi instrumente pentru măsurarea timpului (Solicităm protecţie pentru întreaga listă de produse incluse în această clasă conform clasificării de la Nisa)”, revendicând culorile auriu, roz şi verde.

De asemenea, a fost solicitată protecţie pentru „Hârtie şi carton, tipărituri, articole de legătorie, fotografii, articole de papetărie şi de birou, cu excepţia mobilei, adezivi pentru papetărie sau de uz casnic, materiale de desen şi materiale pentru artişti, pensule, materiale didactice şi educative, folii de plastic pentru documente, folii şi pungi pentru ambalat şi împachetat, caractere  tipografice, forme de tipar” şi „Publicitate, managementul afacerilor, administrarea afacerilor, lucrări de birou”, aflate sub incidenţa mărcii Dita Von Helen.

Contactată telefonic de Economica. Net, Adina Niculae nu a dorit să comenteze despre noul său business, bijuteriile create sub marca Dita Von Helen aflându-se deja la vânzare, cel puţin pe internet şi chiar prin eMAG.

Este certificat de cea mai prestigioasă organizaţie internaţională

Aşa cum arată site-ul ditavonhelen.com, bijuteriile produse sub această marcă beneficiază de personalizare individuală, fiecare client având posibilitatea să îşi programeze o şedinţă pentru crearea propriilor bijuterii. Bijuteriile sunt din aur (alb, galben, roz) încrustate cu diamante de diverse culori sau pietre semipreţioase. Adina Niculae conduce o echipă de designeri de bijuterii care se ocupă de modelele create în ediţie limitată şi de bijuteriile personalizate.

Bijuteriile Dita Von Helen sunt produse sub protecţia certificarii GIA, Gemological Institute of America. Înființată în 1931, GIA este cea mai importantă autoritate din lume în materie de diamante, pietre colorate și perle. Un institut nonprofit de interes public, GIA este principala sursă de cunoștințe, standarde și educație în domeniul pietrelor prețioase și al bijuteriilor.  Laboratorul GIA oferă o varietate de rapoarte de clasificare și identificare a pietrelor prețioase pentru diamante de peste 0,15 carate. Având obiectivitatea și expertiza ca repere, GIA asigură integritatea și acuratețea fiecărui raport pe care îl emite. GIA testează fiecare material trimis pentru a determina dacă este natural sau nu și dezvăluie orice tratament descoperit în timpul examinării noastre.

Fiica omului de afaceri Ioan Niculae, deţinător al imperiului Interagro, acum aflat în insolvenţă,  este absolventă a Facultății de Management, din cadrul ASE. Adina Niculae deţine în nume propriu 18,8% din Intergaro SA, companie aflată în administrarea specială a Casei de Insolvenţă Transilvania. Adina este pasionată de pilotaj, tehnică pe care a deprins-o după terminarea facultăţii pe avioanele şi elicopetrul deţinute de tatăl său. În august 2022, Adina Niculae s-a căsătorit cu Ovidiu Toma, CEO Cryptodata.

 

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...