1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 12 º

News

Firmele care creează locuri de muncă pot primi bani de la buget dacă depun proiectele în perioada 12-23 iunie

Ministerul Finanţelor a anunţat marţi că perioada de depunere a cererilor pentru finanţarea investiţiilor care promovează dezvoltarea regională prin crearea de locuri de muncă este 12-23 iunie, suma alocată fiind 106,3 milioane lei.

02 mai, 2017 | Agerpres

Schema de ajutor de stat presupune acordarea de granturi de la bugetul de stat în vederea investiţiilor care creează noi locuri de muncă.

"Obiectivul schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. 332/2014 îl reprezintă dezvoltarea regională prin sprijinirea învestiţiilor şi crearea de noi locuri de muncă, prin acoradrea de sume sub formă de granturi, de la bugetul de stat, precum cheltuieli eligibile de natura costurilor salariale", se arată în comunicat.

Cererile de acord pentru finanţare, însoţite de documuntele justificative necesare în prima etapă de evaluare, se transmit prin poştă sau curier, cu solicitarea confirmării de primire, sau se depun la Registratura generală a Ministerului Finanţelor, menţionându-se pe plic "Unitatea de implementare a schemei de ajutor de stat instituite prin H.G. nr. 332/2014".

"Ministerul Finanţelor Publice finalizează prima etapă de evaluare a cererilor de acord pentru finanţare în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data închiderii sesiunii de depunere şi publică pe site rezultatul procesului de selecţie", se arată în comunicat.

Pentru firmele selectate, ministerul finalizează a doua etapă de evaluare în termen de maximum 30 de zile lucrătoare de la data la care întreaga documentaţie este completă.

Cererile de acord pentru finanţare înregistrate în afara perioadei 12-23 iunie 2017 se restituie firmelor, fără a fi considerate ulterior în procesul de analiză.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO