Forty Management a rambursat creditul de 10 milioane de euro luat de la Banca Transilvania în 2019

Dezvoltatorul Forty Management a vândut toate apartamentele din proiectul Central District 4 Elemente, la care lucrările de construcție au fost începute în 2019. Tot atunci, compania a luat un credit de aproape 10 milione de euro de la Banca Transilvania, pe care a anunțat că l-a rambursat în totalitate.
Andrada Ghira - joi, 17 iun. 2021, 16:50
Forty Management a rambursat creditul de 10 milioane de euro luat de la Banca Transilvania în 2019

Forty Management a contractat în 2019 un credit în valoare de 9,8 milioane de euro pentru construcția proiectului rezidențial din cartierul Titan, primul cu pistă de alergare pe acoperiș. Finanţarea a fost acordată pe o perioadă de 2 ani, a fost folosită în totalitate şi rambursată până la maturitate.

„După finanțarea dezvoltării Central District Cuza99, am continuat colaborarea cu Banca Transilvania și pentru acest proiect de 25 milioane de euro”, spune spune Lucian Azoiței, CEO Forty Management.

Central District 4 Elemente include două imobile de apartamente cu un total de 200 de unităţi şi 1.700 mp de spatii comerciale și este certificat “Clădire Verde”. Din cele 204 de apartamente ale proiectului au fost vândute 192 de apartamente, iar restul sunt destinate închirierii.

Dezvoltatorul a demarat în decembrie construcția unui proiect boutique, cu 40 de apartamente și spații de retail și birouri pe strada Viitorului 134. Investiția în accest proiect se ridică la 10 milioane de euro.

Forty Management mai deţine în portofoliu proiectele finalizate Central District Polona25, Central District Cuza99, Central District 4 Elemente şi peste 140.000 mp în planul de dezvoltare imediat- Central District Viitorului 134, Central District Lagoon City şi Central District Royal Suites.

 

Te-ar mai putea interesa și
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 de bolnavi pe zi și ce se întâmplă cu relaxarea
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății: Cazurile de COVID 19 sunt în creștere. Când ajungem iar la peste 1.500 ...
Anunț oficial de la Ministerul Sănătății. Ministrul Ioana Mihăilă(foto) spune că se poate observa deja o creștere a numărului de cazuri de COVID 19 și în România, iar în scenariul......
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
Netflix înregistrează o încetinire dramatică a numărului de abonați, după un an record în pandemie
După un an record în care Netflix a adăugat 36 de milioane de abonați în 2020, cel mai popular serviciu de streaming ...
Vacanță cu emoții pentru un milion de români. Grecia e la un pas de scenariul roșu din cauza exploziei COVID 19. Ce se întâmplă cu turiștii de acolo și ce e obligatoriu să știi dacă urmează să pleci?
Vacanță cu emoții pentru un milion de români. Grecia e la un pas de scenariul roșu din cauza exploziei COVID 19. Ce ...
Numărul de cazuri noi de COVID 19 depistate în Grecia a crescut abrupt în ultimele zile, iar țara în care își fac ...
Ioana Mihăilă: 87% din cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 și 91% din decese sunt din rândul persoanelor nevaccinate
Ioana Mihăilă: 87% din cazurile de infectare cu SARS-CoV-2 și 91% din decese sunt din rândul persoanelor nevaccinate
Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a declarat, vineri seară, că 87% din noile cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 ...