Furnizorul de servicii şi soluţii software Counsel Group Frankfurt vrea să investească 700.000 euro în deschiderea unui nou birou în Iaşi şi să crească numărul de angajaţi

Counsel Group Frankfurt (CGF), companie specializată în furnizarea de servicii şi soluţii software, care deţine birouri în Bucureşti şi Iaşi, îşi continuă extinderea pe plan intern şi urmează să achiziţioneze un spaţiu de birouri în Iaşi, de circa 400 mp, ceea ce presupune o investiţie de 700.000 de euro, bani pentru care compania a aplicat pentru un credit de investiţii.
Lidia Neagu - Dum, 25 apr. 2021, 22:18
Furnizorul de servicii şi soluţii software Counsel Group Frankfurt vrea să investească 700.000 euro în deschiderea unui nou birou în Iaşi şi să crească numărul de angajaţi

„Din punct de al investiţiilor, suntem în proces de achiziţionare a unui nou spaţiu de birouri ultracentral în Iaşi. În acest sens s-a aplicat pentru un credit de investiţii în valoare de 700.000 de euro. Suntem încrezători că principalele obiective de business setate pentru 2021, deşi foarte ambiţioase, sunt realizabile”, a spus Alexandru Sgâncă, country manager în cadrul CGF România.

Urmând procesul de dezvoltare și consolidare a prezenței pe piața de servicii și soluții IT din România, în primul trimestru al acestui an, Counsel Group Frankfurt s-a concentrat pe zona de vânzări și creșterea numărului de angajați.

”Suntem încrezători că principalele obiective de business setate pentru 2021, deși foarte ambițioase, sunt realizabile. Vorbim aici despre îmbunătățirea calității serviciilor pentru clienții existenți, creșterea cifrei de afaceri de la 830.000 de euro la 2.500.000 de euro pentru Serviciile de Integrare prin proiecte noi cu tehnologiile IBM AppConnect Enterprise, Dell Boomi, MuleSoft, transformarea din metodologia Scrum în SAFe pentru cel mai mare proiect al nostru, pornirea primelor proiecte în CGF UAE și, nu în ultimul rând, extinderea biroului din Iași la 100 de membri până la sfârșitul acestui an ”, afirmă Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF Romania.

Conform planului de dezvoltare regională, numărul angajaților din Iași a crescut de la 30, la finalul anului trecut, la 43 în prezent.

”Sunt oportunități de business pe care le anticipam. În consecință, avem nevoie de oameni de încredere care să ne fie alături în drumul nostru de a construi o organizație sustenabilă și un brand puternic la Iași. Dacă inițial, aici ne preocupa doar zona de Service Operations, de curând am început să creștem și aria de Managed Services și zona de Integration Services”, mai spune Alexandru Sgâncă.

Extinderea a avut loc și în ceea ce privește echipa, atât la nivel local, cât și de grup, cu doi senior manageri: Mihai Coropcianu – Delivery Location Manager pentru Iași și Andrei Mititelu – noul Director of Technology and Strategy.

În ultimul trimestru al anului trecut, Counsel Group Frankfurt și-a extins și portofoliu de servicii cu o nouă linie de business, Counsel Group Technology, prin care oferă consultanță pentru implementarea în mediul enterprise a diverselor tehnologii.

Counsel Group Frankfurt SRL a fost fondată în 2018 și este o organizație specializată în furnizarea de servicii și soluții software. CGF Romania operează prin cinci unități de business: Project & Service Delivery Management, Application Management Services, Application Operations Center, Enterprise Application Integration și Technology Services.

CITEŞTE ŞI:

Te-ar mai putea interesa și
Ministrul Educației: Referința pentru funcționarea școlilor va fi ziua în care rata de infectare se modifică
Ministrul Educației: Referința pentru funcționarea școlilor va fi ziua în care rata de infectare se modifică
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a precizat că va iniţia modificarea ordinului comun Educaţie-Sănătate privind funcţionarea şcolilor, în sensul în care data de referinţă să fie......
Violeta Alexandru: Se greșește fată de organizatorii de concerte și evenimente în aer liber, nelăsându-i să înceapă treaba
Violeta Alexandru: Se greșește fată de organizatorii de concerte și evenimente în aer liber, nelăsându-i să înceapă ...
Fostul ministru liberal al Muncii Violeta Alexandru consideră că autorităţile greşesc cu menţinerea unor reguli şi ...
Turbomecanica a înreigstrat în primul trimestru o scădere de 30% a cifrei de afaceri
Turbomecanica a înreigstrat în primul trimestru o scădere de 30% a cifrei de afaceri
Cifra de afaceri a Tubomecanica s-a diminuat în primele trei luni ale acestui an cu 29,8% faţă de perioada similară din ...
Clasamentul mondial al producătorilor de mașini. Unde stă România
Clasamentul mondial al producătorilor de mașini. Unde stă România
Este deja de notorietate că în China sunt produse cele mai multe mașini din lume, dar știați că japonezii produc de ...