Grupul german Bauer, jucător mediu pe piaţa mondială a compresoarelor cu şurub, intră în România

Bauer Comp Holding, jucător de talie medie la nivel mondial pe piaţa compresoarelor cu şurub, a înfiinţat recent o subsidiară în România. Grupul german, deţinut de soţii Bauer - Bayat, a deschis o firmă în Capitală, care va produce compresoare şi pompe, reiese din datele obţinute de Economica.net de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).
Cristina Şomănescu - mar, 02 aug. 2022, 22:50
Grupul german Bauer, jucător mediu pe piaţa mondială a compresoarelor cu şurub, intră în România

Bauer Comp Holding GmbH, cu sediul social la Munchen (Germania), a deschis o subsidiară în ţara noastră. Firma înfiinţată recent se numeşte Bauer Kompressoren SRL şi va produce pompe şi compresoare, potrivit informaţiilor obţinute de Economica.net de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Bauer Kompressoren SRL are capital social de 247.000 de lei, deţinut integral de compania-mamă, reiese din datele obţinute de Economica.net de la ONRC. Subsidiara locală a companiei germane Bauer are sediul social în Capitală. Societatea nou-înfiinţată va fi administrată de Monika Christine Bayat şi de către Sorin Poteraş, conform datelor ONRC, consultate de Economica.net.

Bauer Comp Holding GmbH e compania-mamă a grupului internaţional Bauer şi a celor 22 de subsidiare pe care le deţine la nivel mondial.

Printre pieţele pe care grupul Bauer e prezent se numără cele din Austria, Egipt, Franţa, Italia, Spania, Marea Britanie, India, Japonia, China, Coreea de Sud, Asia, Australia, SUA, Orientul Mijlociu.

În Germania, Bauer are o fabrică la Munchen unde produce compresoare şi sisteme de compresoare (fabrica Bauer Kompressorens GmbH), precum şi unitatea de producţie Uniccomp GmbH din Geretsried, în apropiere de Munchen, care e furnizor de componente pentru grupul Bauer.

De asemenea, la Germering (în Bavaria) grupul deţine fabrica Rotorcomp, unde se produc componente pentru compresoare cu şurub care sunt exportate ulterior în peste 40 de ţări. Fabrica antemenţionată e operată prin societatea Rotorcomp Verdichter GmbH, arată datele oficiale ale companiei, consultate de Economica.net.

Compania a fost fondată de Hans Bauer, la Munchen, în 1946.

În 1976, Heinz Bauer, fiul fondatorului companiei, a preluat managementul firmei. Sub conducerea lui Heinz Bauer, grupul a deschis prima sa subsidiară în SUA – Bauer Compressors Inc. în Norfolk, Virginia.

În 2012, conducerea companiei a fost preluată de Monika Bayat, fiica lui Heinz Bauer. Monika împreună cu soţul său Philipp Bayat conduc de atunci grupul Bauer.

Sursă foto: Bauer Holding. 

Te-ar mai putea interesa și
Rusia raportează cel mai mare număr de infectări cu Covid-19 de la sfârşitul lunii martie
Rusia raportează cel mai mare număr de infectări cu Covid-19 de la sfârşitul lunii martie
Rusia a raportat duminică 20.303 de noi cazuri de infectări cu virusul care produce COVID-19, cel mai ridicat astfel de număr înregistrat de la sfârşitul lunii martie, transmite Reuters,......
Amnesty International cere scuze după raportul de joi: Trebuie să fim foarte clari: nimic din ceea ce am documentat că fac forţele ucrainene nu justifică în vreun fel încălcările ruseşti
Amnesty International cere scuze după raportul de joi: Trebuie să fim foarte clari: nimic din ceea ce am documentat că ...
Amnesty International şi-a cerut scuze duminică pentru "suferiţa şi furia” cauzate de un raport care acuză Ucraina ...
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate fără autorizație de construcție și fără documentații de urbanism sau amenajarea teritoriului
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate fără autorizație de construcție și fără documentații ...
Stațiile de încărcare a mașinilor electrice vor putea fi instalate și racordate la rețelele de distribuție a energiei ...
Trafic îngreunat pe A2 în apropiere de Cernavodă; s-au tamponat cinci maşini
Trafic îngreunat pe A2 în apropiere de Cernavodă; s-au tamponat cinci maşini
Traficul rutier este îngreunat, duminică, pe A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală, la kilometrul 162, ...