1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 25 º

News

Guvernul a probat o schemă de ajutor de stat pentru operatorii audiovizuali care difuzează conţinut de interes public

Guvernul a aprobat, miercuri, prin Ordonanţă de Urgenţă, o schemă de ajutor de stat destinată operatorilor din domeniul audiovizual care produc şi difuzează emisiuni de informare, educare sau cu specific cultural, de interes public. Bugetul alocat iniţial este de 67,5 milioane de lei (15 milioane de euro), cu posibilitate de suplimentare.

10 iun, 2015 | ECONOMICA.net

Schema de ajutor de stat va fi valabilă în perioada 1 iulie 2015 - 31 decembrie 2016, însă va putea fi prelungită, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de Presă al Guvernului după şedinţa de miercuri a Executivului.

Programul va fi elaborat în conformitate cu legislaţia europeană în materie de ajutor de stat.

Criteriile de elibigilitate a beneficiarilor, numărul estimativ al acestora, categoriile de cheltuieli eligibile şi procedura de acordare şi monitorizare vor fi stabilite prin Hotărârea de Guvern prin care va fi aprobată schema.

Un capitol al OUG adoptate miecuri include şi prelungirea până la 31 decembrie 2016 a emisiei de televiziune analogică, măsură de care vor beneficia atât televiziunea publică, cât şi posturi de televiziune locale care încă nu au realizat tranziţia la sistem digital.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO