1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 35 º

News

Guvernul Dăncilă vrea să scoată o carte despre realizările sale

Guvernul va discuta în ședința de miercuri un memorandum privind publicarea unui "volum editorial" referitor la activitatea guvernamentală din 2018. Practic, Guvernul vrea să-și facă publicitate, însă pe bani publici, potrivit Hotnews.ro.

08 ian, 2019 | ECONOMICA.net

Fiecare minister va trimite Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, până pe 15 februarie, informații cu toate realizările din 2018. 

De coordonare se va ocupa consilierul de stat pe probleme economice ale premierului, adică Darius Vâlcov. Cartea cu marile realizări ale Guvernului va fi distribuită în 500 de exemplare către instituții centrale și locale.

Memorandumul este inițiat de Toni Greblă, secretarul general al Guvernului, și Ion Ghizdeanu, șeful Comisiei Naționale de Strategie și Prognoză.

Nu este clară utilitatea tipăririi unui "volum editorial" despre Guvernul Dăncilă. Inițiatorii spun că este util pentru asigurarea transparenței. Invocă inclusiv faptul că autoritățile publice sunt obligate să dea publicității un raport periodic de activitate. Însă, acest lucru tot nu explică de ce este necesar un "volum editorial", mai ales că fiecare instituție își poate publica pe internet propriul raport, relatează Hotnews.ro

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO