Harta celor mai bine plătite joburi în Europa pentru care se caută urgent români

ECONOMICA.NET vă spune în ce state europene se caută acum români şi pentru ce posturi li se oferă cele mai bune salarii. Care sunt cele mai bune oferte de angajare din Germania, Austria, Grecia, Italia, Danemarca, în continuare.
Economica.net - Dum, 29 dec. 2013, 22:11
Harta celor mai bine plătite joburi în Europa pentru care se caută urgent români

Salarii de peste 7.000 de euro pe lună pentru medici specialişti în Germania
O firmă de plasare de forţă de muncă caută medici specialişti medicină internă/hematologie sau angiologie care au cunoştinţe de cel puţin nivel B2 de limba germană şi care vor să lucreze în Germania.
Angajatorii din Germania ofertează candidaţii români cu salarii nete lunare cuprinse între 7.000 de euro şi 7.800 de euro, pentru 40 de ore – program de muncă săptămânal.
8 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru joburile disponibile în Germania. Detalii, aici.

Salarii de cel puţin 1.600 de euro pe lună pentru măcelari în Germania
O  firmă din Germania caută 50 de măcelari români care au cel puţin doi ani experienţă în domeniu. Nu este necesară cunoaşterea limbii germane.
Până pe 11 februarie se primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii lunare de cel puţin 6.000 de euro pentru medici în Danemarca
O firmă de recrutare caută 16 medici specialişti cu minimum trei ani experienţă în specialitate, care au cunoştinţe de limba engleză de nivel C2 şi care sunt dispuşi să muncească în Danemarca.
Angajatorii oferă candidaţilor şi soţilor/soţiilor celor selectaţi cursuri de limba daneză pentru o perioadă de şase luni la Budapesta.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii anuale cuprinse între 80.000 de euro şi 90.000 de euro, funcţie de experienţă şi de specializarea acestora, le oferă şase săptămâni de concediu pe an şi program de muncă de 37 de ore pe săptămână.
19 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante în Danemarca. Detalii, aici.

Salarii de 3.800 de euro-4.500 de euro pe lună pentru asistenţi medicali în Elveţia
O firmă de plasare de personal caută 51 de asistenţi medicali generalişti care vor să lucreze în cantoanele din Elveţia în care se vorbeşte limba italiană şi limba germană.
Angajatorii caută candidaţi care au absolvit cel puţin şcoala postliceală şi au maximum 50 de ani.
16 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii de cel puţin 1.350 de euro pe lună pentru zidari în Franţa
Angajatorii din Franţa caută zidari români cu experienţă dobândită în Franţa, în zidaria cu parpaing, brique colle, care au cunoştinţe în citirea planurilor şi care vorbesc limba franceză la nivel conversaţional.
19 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Salarii lunare de 1.850 de euro pentru sudori români în Franţa
O firmă din Franţa caută 12 sudori români cu experienţă în procedeele de sudură FCAW (sudură cu sârmă acoperită cu flux) şi SMAW (sudură cu electrod învelit), cu experienţă de lucru cu următoarele tipuri de sârmă: SMAW iso”E 42 4 B 42 H5” Electrod şi FCAW iso “T 42 4 PM 1 H5” sârmă tubulară, calificare sau autorizaţie NF EN 287-1, experienţă cu aparat de sudură Kempy, şi care vorbesc limba franceză la nivel conversaţional.
15 februarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Salarii de până la 4.000 de euro pe lună pentru bucătari români în Anglia
O firmă de recrutare caută 50 de români dispuşi să muncească în hoteluri, restaurante, baruri, catering în Cambridge, Liverpool, Newcastle, Birmingham, Londra, Manchester sau Shefield.
Pentru posturile de head chef, sous chef, chef de partie, angajatorii caută absolvenţi de liceu care au între 22 de ani şi 40 de ani, care au mai lucrat cel puţin şase luni în hoteluri/turism şi care au cunoştinţe medii de limba engleză.

Salariile oferite de angajatori pentru postul de chef de partie candidaţilor români sunt cuprinse între circa 2.000 de euro şi 2.500 de euro pe lună, pentru un program de muncă de circa 48 de ore pe săptămână.
Postul de sous chef este remunerat cu salarii lunare cuprinse între aproximativ 2.074 de euro şi peste 2.900 de euro, pentru un program de muncă de 50 de ore pe săptămână.
Poziţia de head chef este plătită de angajatorii din Anglia cu salarii lunare cuprinse în intervalul 3.200 de euro – 4.000 de euro, pentru un program de lucru de 54 de ore pe săptămână.
6 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru joburile vacante. Detalii, aici.

Salarii cuprinse între 1.800 de euro şi 2.700 de euro pe lună pentru personal curăţenie în Anglia
O firmă de plasare forţă de muncă angajează români dispuşi să muncească în hoteluri, restaurante, cafenele, baruri, din Londra, Devon, Bath, Bristol, Birmingham, Leeds, Liverpool.
Candidaţii potriviţi pentru acest post au cel puţin cunoştinţe de bază de limba engleză, nu au cazier juridic, sunt sănătoşi şi au mai lucrat. Nu ce cere calificare în domeniu pentru acest post.
19 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii de cel puţin 1.700 de euro lunar pentru şoferi profesionişti în Italia
O firmă din Italia caută 10 şoferi profesionişti cu permis de conducere categoria B, C, E, care au cunoştinţe medii de limba italiană, care au cel puţin doi ani experienţă în trafic internaţional mărfuri generale, care au absolvit studii medii şi care deţin card tahograf digital.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au atestat ADR şi nu au cazier.
Angajatorii ofertează candidaţii cu salarii lunare cuprinse între 1.700 de euro şi 2.000 de euro.
Până pe 20 ianuarie se primesc candidaturi pentru acest post. Detalii găsiţi aici.

Salarii de circa 1.500 de euro pentru şoferi de tir în Austria
O firmă de recrutare caută 10 români care vor să lucreze ca şoferi de tir în Neumarkt Am Wallersee.
Angajatorii caută persoane cu experienţă de cel puţin un an în transport international de marfă (cu remorcă sau semiremorcă), care au atestat ADR şi care au cunoştinţe de bază de limba germană sau de limba engleză.
18 ianuarie este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru acest post. Amănunte, aici.

Salarii cuprinse între 1.000 de euro şi 1.300 de euro pentru infirmiere şi asistente medicale dispuse să îngrijească persoane vârstnice în Austria
O firmă de recrutare caută 40 de infirmiere şi asistente medicale din România care vor să îngrijească bătrâni în Austria.
Angajatorii caută românce care au cel puţin cunoştinţe de bază de limba germană. Experienţa în munca de îngrijitoare persoane nu este obligatorie dar persoanele cu experienţă relevantă sunt avantajate la angajare.
4 ianuarie este ultima zi în care angajatorii primesc candidaturi pentru aceste locuri de muncă. Detalii, aici.

Salarii nete lunare cuprinse între 450 de euro şi 700 de euro în hoteluri de trei, patru şi cinci stele în Grecia
Angajatorii din Grecia caută ospătari cu experienţă, recepţioneri care vorbesc limba engleză, germană şi italiană sau franceză, precum şi două persoane ajutor de bucătar care vorbesc limba engleză, pe care să-i angajeze în staţiunile de lux din Grecia.
Angajatorii oferă candidaţilor contract legal de muncă pe o perioadă de opt luni, începând din 15 aprilie 2014, salariu de 450 de euro net pe lună pentru studenţi fără experienţă şi cel puţin 700 de euro pentru candidaţii care au dobândit experienţă în postul pentru care aplică. De asemenea, angajatorii le oferă candidaţilor cazare şi masă gratuit.
Până pe 19 ianuarie se primesc candidaturi pentru acest post, potrivit anunţului de recrutare care poate fi consultat aici.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...