1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

Companii

Hornbach va inaugura în această toamnă cel de-al şaselea magazin, la Sibiu

Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcţii şi grădinărit, a început amenajarea celei de-a şasea locaţii din România, magazin ce va fi inaugurat în această toamnă, la Sibiu, potrivit unui comunicat al companiei, anunţă Agerpres.

16 sep, 2015 | Agerpres

Noul magazin, cu o suprafaţă de 12.000 metri pătraţi, va pune la dispoziţia clienţilor aproximativ 30.000 de produse, volumele existente la raft măsurând peste 16.000 metri pătraţi de parchet laminat, peste 8.000 de metri pătraţi de mochete, traverse şi linoleum, 8.000 de becuri şi 6.000 de metri liniari de metraj pentru perdele şi draperii, se precizează în comunicatul companiei.

'Referitor la materialele de construcţie, particularitatea acestui magazin este depozitul de materiale grele ce se întinde pe o suprafaţă de circa 1.700 metri pătraţi', a declarat Mugurel-Horia Rusu, director general Hornbach România.

În ceea ce priveşte sectorul dedicat produselor de grădinărit, compania va aloca acestuia o suprafaţă de 2.700 metri pătraţi, în cadrul căreia clienţii vor putea găsi peste 400 de specii de plante, unelte necesare, mobilier de grădină şi alte tipuri de produse.

O altă noutate adusă de Hornbach pe piaţa sibiană o reprezintă zona de ZOO şi acvaristică, arie special dedicată iubitorilor de animale. Acest departament al magazinului pune la dispoziţia clienţilor peste 150 de specii de peşti şi peste 2.000 de articole din gama de hrană şi accesorii pentru animale.

Zona de decoraţiuni interioare oferă peste 300 de modele de tablouri şi 200 rame foto clasice sau moderne, peste 600 de articole creative pentru pictat şi decorat, dar şi peste 100 dintre cele mai noi şi inedite modele de tapet. Totodată, reprezentantul companiei a anunţat că, în cadrul noului magazin, se vor putea mixa peste un milion de nuanţe de vopsea, acest serviciu fiind, de asemenea, cel mai competent de pe piaţa din Sibiu.

Hornbach este o companie multinaţională care a înregistrat în exerciţiul financiar 2014/2015 (bilanţ din 28 februarie), o cifră de afaceri de peste 3,5 miliarde de euro, în creştere cu 6% comparativ cu perioada anetrioară.

Fondată în anul 1877, Hornbach este o companie din domeniul construcţiilor şi grădinăritului cu o istorie de cinci generaţii, concernul deţinând 150 de magazine mixte de materiale de construcţii şi grădinărit, în nouă ţări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elveţia, Cehia, Slovacia, Suedia şi România).

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO