1EUR = 4.8398 RON

News

Incendiu la o ţeavă de gaz de la o staţie de pompare a gazelor din Gorj. Mai multe autoturisme au fost avariate

Un incendiu de proporţii a izbucnit, luni, la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj. Mai multe autoturisme aflate în apropiere au fost avariate, dar nu există victime. Focul a cuprins şi clădirea administrativă a firmei, mai multe echipaje intervenind la faţa locului, scrie News.ro.

15 ian, 2018 | News.ro

Reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au anunţat, luni, că un incendiu de proporţii a izbucnit la o ţeavă de gaze a unei staţii de pompare a gazelor din localitatea Hurezani, judeţul Gorj, scrie News.ro.

”Din primele informaţii furnizate de martorii de la fata locului, ar fi avut loc o explozie urmata de incendiu la aceasta teava. Mai multe autoturisme aflate in apropiere au fost afectate in urma evenimentului. De asemenea, flacarile s-au extins si la sediul administrativ al societatii comerciale”, anunţă IGSU.

Potrivit acestora, până la ora transmiterii acestei ştiri nu s-au înreegistrat victime.

La faţa locului au fost trimise trei echipaje cu autospeciale de stingere cu apă şi spuma.

Pompierii intervin pentru stingerea incendiului la cladirea administrativa si asigura masuri specifice de protejare a vecinatatilor. De asemenea, se actioneaza pentru intreruperea alimentarii cu gaze pe conducta.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO