1EUR = 4.8423 RON | Bucureşti 26 º

News

Inedit: un mic spital public caută medici pe eJobs. Salariile nete câştigate aici: 2.800 de lei - un specialist, 3.300 lei - medic primar

Spitalul Municipal Turnu Măgurele recrutează pe eJobs 15 medici specialişti. Salariile nete încasate de medicii specialişti ai spitalului în luna martie se ridică, de regulă, la circa 2.800 de lei net.

12 mai, 2018 | ECONOMICA.net

Spitalul Municipal Turnu Măgurele caută pe platforma de recrutare eJobs.ro medici specialişti în următoarele specializări: Medicină Internă, Pediatrie, Boli Infecţioase, Oncologie, Recuperare medicină fizică şi balneologie, Radiologie, Epidemiologie, Neurologie, Oftalmologie, Diabet zaharat, Psihiatrie, Medicina muncii.

Cum sunt plătiţi medicii de la Spitalul Municipal Turnu Măgurele:

Un medic specialist Pediatrie a avut în martie un salariu de peste 2.800 de lei „în mînă” (4883 lei brut), la care se adaugă spor de încordare psihică de 732 de lei, potrivit datelor oficiale ale Spitalului Municipal Turnu Măgurele, consultate de Economica.net.

Un medic specialist Medicală a avut un salariu de peste 2.800 de lei net (4883 lei brut) în martie.

Un medic primar Boli Infecţioase a cîştigat în luna martie un salariu net de aproape 3.300 de lei (circa 5.600 de lei brut), la care se adaugă un spor de condiţii deosebite, în valoare de 1.401 lei, arată datele oficiale ale Spitalului Municipal Turnu Măgurele, pe care le-am studiat.

Un medic primar Oncologie a încasat în martie acelaşi salariu net, dar şi un spor de condiţii deosebite, în valoare de circa 2.800 de lei.

Un medic primar şef de secţie la Obstetrică Ginecologie a avut un salariu de peste 4.000 de lei net în martie (6.875 de lei brut), la care se adaugă spor de condiţii deosebite, în cuantum de 820 de lei.

Un medic specialist şef Laborator Radiologie a avut în martie acelaşi salariu net, puţin peste 4.000 de lei, la care se adaugă un spor de condiţii deosebite, în valoare de 1.465 de lei.

Un medic specialist Anatomie Patologică a avut în martie un salariu de peste 4.900 de lei net (8410 lei brut), la care se adaugă spor de condiţii deosebite, în valoare de 3.995 lei, rezultă din datele oficiale ale Spitalului Municipal Turnu Măgurele. 

Spitalul Municipal Turnu Măgurele furnizează servicii medicale în regim de spitalizare continuă, spitalizare de zi şi ambulatorie, şi asigură urgenţele medico-chirurgicale prin camera de gardă.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO