1EUR = 4.8378 RON | Bucureşti 36 º

Imobiliare

Kaufland a cumpărat, de la Moldomobila, un teren de 64.000 mp în Iaşi

Kaufland România a cumpărat, cu o sumă cuprinsă între 10 şi 15 milioane de euro, terenul și clădirea Moldomobila din Iași, ca parte a strategiei companiei privind extinderea prin achiziția de terenuri pentru deschiderea de noi magazine. 

13 mar, 2020 | ECONOMICA.net

Imobilul, situat pe strada Bucium din Iași, a aparținut societății comerciale Moldomobila SA, a fost cumpărat de Kaufland România în urma unui proces de licitație publică derulat în două etape, iniţial prin licitație prin supraofertare și apoi prin negociere directă.

Terenul pe care se află vechea clădire Moldomobila are circa 64.000 mp, iar Kaufland îşi doreşte revitalizarea acestuia şi să îl reintegreze în circuitul public.

Compania, care din cauza coronavirus îşi dezinfectează cele 127 de magazine în fiecare oră, vrea să dezvolte, prin Polymas Media Investment, un alt hypermarket de circa 13.300 mp suprafață construită în imediata apropiere a uzinelor Faur (foste 23 August, foste Malaxa), deținute de grupul timișorean Bega, controlat de frații Cristescu, pe o suprafață de teren de circa 23.000 mp, pe bulevardul Basarabia 250 din Bucureşti.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO