1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

News

Kaufland deschide în august al treilea hipermarket din Ploieşti

Kaufland România va deschide la mijlocul lunii august al treilea hipermarket în Ploieşti şi vrea să-şi extindă reţeaua naţională cu încă 3-4 magazine până la sfârşitul anului, investiţia medie într-o unitate ridicându-se la 6-9 milioane euro, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii retailerului.

30 iul, 2013 | Mediafax

"De la începutul anului şi până în prezent, Kaufland România a deschis patru noi magazine în oraşele Paşcani, Fălticeni, Rădăuţi şi Galaţi. Cel de-al treilea magazin Kaufland din Ploieşti str. Democraţiei se va deschide pentru clienţi la mijlocul lunii august. Până la sfârşitul acestui an avem în plan încă 3-4 magazine noi", potrivit sursei citate.

Astfel, la sfârşitul acestui an, reţeaua Kaufland va număra 90 de hipermarketuri. În 2012, compania a deschis 10 magazine noi, încheind anul cu 81 de unităţi.

Kaufland este cel mai mare retailer din România, după valoarea vânzărilor, depăşind Metro Cash&Carry şi Carrefour. Anul trecut, hipermarketurile cu profil discount au avut o cifră de afaceri netă de 6,4 miliarde lei (1,4 miliarde euro), în creştere cu 15% faţă de 2011, şi un profit net de 274,5 milioane lei (61,6 milioane euro), cu 64% mai mare.

Metro Cash & Carry România a avut anul trecut vânzări de 1,018 miliarde euro, cu 4% mai mici decât în 2011, iar cele ale Carrefour s-au situat la 4,28 miliarde lei (962 milioane euro), cu 6,37% mai mari.

Kaufland a deschis primul magazin în România în anul 2005. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de discount Lidl.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO